Fotbal international

Rivaldo îl critică pe Zidane pentru nefolosirea unui compatriot: „Mi-e greu să înțeleg de ce nu a jucat”

14.08.2020 | 20:01
Rivaldo il critica pe Zidane pentru nefolosirea unui compatriot Mie greu sa inteleg de ce nu a jucat
ADVERTISEMENT

Real Madrid a părăsit Liga Campionilor după ce a fost învinsă de Manchester City. Francezul Zinedine Zidane nu l-a utilizat niciun minut pe Vinicius Jr. în al doilea meci cu englezii, iar această decizie a fost criticată de fostul campion mondial Rivaldo.

Realul a ieșit din cea mai importantă competiție europeană după ce a fost învinsă în ambele manșe de echipa antrenată de Pep Guardiola, Manchester City. Încă se vorbește despre eliminarea madrilenilor.

ADVERTISEMENT

Rivaldo nu poate pricepe de ce Zinedine Zidane l-a lăsat pe bancă pe Vinicius Junior pe toată durata meciului retur din optimile Ligii Campionilor, din Anglia.

”A fost una dintre cele mai bune extreme din La Liga”

Antrenorul spaniolilor l-a ținut în teren pe belgianul Eden Hazard 90 de minute, chiar dacă acesta nu a evoluat grozav. Brazilianul crede că Vinicius ar fi fost un pericol pentru poarta lui City dacă ar fi fost introdus în teren:

ADVERTISEMENT

”Mi-e greu să înțeleg de ce nu a jucat după ce a realizat în acest sezon. A fost una dintre cele mai bune extreme din La Liga. Sunt convins că dacă ar fi intrat, i-ar fi dat mari bătăi de cap lui Pep Guardiola”, a spus Rivaldo, potrivit celor de la Marca.

Rivaldo a cucerit Balonul de Aur în anul 1999. El și-a arătat compasiunea pentru jucătorul din țara unde s-a născut și el:

ADVERTISEMENT

”Doar Zidane și Vinicius știu ce au vorbit înainte de meci, dar din afară se vede ca o decizie ciudată. Dacă n-a fost vorba de ceva personal sau de o accidentare, decizia lui Zidane este una controversată, iar Vinicius trece printr-un moment greu. Și-ar fi dorit mult să ia parte la un meci atât de important din Champions League”.

După acest joc, jurnaliștii au scris că PSG vrea să profite și să-l  aducă pe Vinicius în Franța. PSG vrea să se folosească de relația bună care există între jucătorul Realului și Neymar.

ADVERTISEMENT
  • 45 de milioane de euro valorează Vinicius pe site-urile de specialitate
  • 3 goluri a marcat brazilianul Vinicius pentru Real în 29 de meciuri de La Liga în sezonul precedent
ADVERTISEMENT