ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Rivaldo, încântat de puștii lui Gică Hagi la Viitorul – Chindia 3-0: ”Echipa joacă foarte bine”

Autor: Traian Terzian | 02.11.2019 | 08:27
Rivaldo, încântat de puștii lui Gică Hagi la Viitorul - Chindia 3-0: ”Echipa joacă foarte bine”
Rivaldo a fost prezent la meciul FC Viitorul - Chindia Târgoviște 3-0 și s-a arătat încântat de puștii lui Gică Hagi

Fostul mare internațional brazilian Rivaldo a fost prezent la meciul FC Viitorul – Chindia Târgoviște 3-0, primul din etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1, și s-a arătat încântat de puștii lui Gică Hagi. Fostul jucător al Barcelonei nu a avut ocazia să-l vadă la lucru și pe fiul său Rivaldinho, care nu este refăcut complet după o accidentare.

ADVERTISEMENT

Rivaldo, încântat de puștii lui Gică Hagi la Viitorul – Chindia 3-0: ”O victorie frumoasă”

”Mi-a plăcut partida. O victorie frumoasă. Echipa joacă foarte bine. Fiul meu e mulţumit. Îşi face treaba, se antrenează şi…e de muncă. În primul rând trebuie să muncească, să muncească bine. Vom vedea. Viitorul lui depinde de munca aici, în România”, a spus Rivaldo despre echipa lui Gică Hagi la finalul întâlnirii Viitorul – Chindia 3-0.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la Ovidiu dacă se gândește să se mute la Constanţa, având în vedere că de fiecare dată când este în tribună Viitorul câştigă, fostul câltigător al Balonului de Aur, acum în vârstă de 47 de ani, a glumit și nu a exclus această variantă: ”Vin cu noroc de fiecare dată. Echipa câştigă. Vom vedea pe viitor”.

Spaniolii au scris la superlativ de Rivaldinho

FC Viitorul a învins Chindia Târgoviște, scor 3-0, în primul meci al etapei a 15-a și a urcat pe primul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. La mijlocul săptămânii, presa spaniolă i-a dedicat un amplu material lui Rivaldinho, despre care a spus că a dev enit o stea a fotbalului românesc sub comanda lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!