Fotbal intern

Rivaldo, mesaj pentru fiul său după câștigarea Cupei României! Ce i-a transmis un alt star al fotbalului mondial

26.05.2019 | 15:15
Rivaldo mesaj pentru fiul sau dupa castigarea Cupei Romaniei Ce ia transmis un alt star al fotbalului mondial

Fostul mare internațional brazilian Rivaldo i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare fiului său Rivaldinho după ce a câștigat Cupa României cu formația FC Viitorul. Echipa lui Gheorghe Hagi a cucerit în premieră trofeul după ce a învins, cu scorul de 2-1 după prelungiri, pe Astra Giurgiu, în meciul disputat sâmbătă seară pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Rivaldo, mesaj pentru fiul său după câștigarea Cupei României

Imediat după ce arbitrul Radu Petrescu a pus capăt finalei Cupei României, Rivaldo a ținut să-l felicite pe fiul său printr-un mesaj postat pe contul de Instagram. ”Felicitări, fiul meu, pentru Cupa României! Toată echipa trebuie să fie felicitată”, a scris fostul mare internațional, care a postat și două fotografii, una în care Rivaldinho ține trofeul Cupei României și alta în care atacantul Viitorului își ține în brațe copilul.

 

View this post on Instagram

 

Parabéns meu filho @9rivaldinho pelo título de Campeão da Copa da Romenia. ??? A equipe toda esta de parabéns. ????????

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) on

Rivaldinho i-a răspuns imediat tatălui său și a scris: ”Mulțumesc pentru tot!!! Te iubesc”. La mesajul celebrului Rivaldo a comentat și căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, care a notat: ”Mulțumesc lui Dumnezeu”, fostul mare fotbalist braziliano-portughez Deco, dublu câștigător al Chmapions League cu FC Porto și FC Barcelona, care a postat emoji cu aplauze, dar și fostul fotbalist brazilian de la AS Roma și Inter Milano, Amantino Mancini.

Rivaldinho în duel pentru balon cu Risto Radunovic în meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu din finala Cupei Romaniei
Rivaldinho în duel pentru balon cu Risto Radunovic în meciul FC Viitorul – Astra Giurgiu din finala Cupei Romaniei

Petrecere de pomină la restaurantul lui Doroftei

După ce au câștigat în premieră Cupa României, jucătorii echipei FC Viitorul au petrecut la restaurantul din Ploiești al fostului mare pugilist Leonard Doroftei. Printre invitații de onoare au fost fostul fotbalist al constănțenilor, Răzvan Marin, care din această vară va juca la Ajax Amsterdam, și Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis Simona Halep. Fotbaliștii lui Hagi au dansat toată noaptea cu trofeul în brațe și de la petrecere nu putea să lipsească dansul machidonesc pamporea.

Jucătorii de la FC Viitorul au primit mai multe mesaje de felicitare, printre cei care au ținut să-și exprime bucuria pentru trofeul cucerit de echipa lui Gheorghe Hagi a fost și Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din România, aflată la Roland Garros, a făcut o postare pe contul de Instagram la finalul întâlnirii de la Ploiești. Un al mesaj superb a venit de la Kira Hagi, fiica ”Regelui” și sora căpitanului Ianis Hagi.

Tags: