Fotbal intern

Rivaldo, prezent la antrenamentul Viitorului! S-a pregătit cot la cot cu elevii lui Gheorghe Hagi. Galerie foto

13.04.2019 | 08:38
Rivaldo prezent la antrenamentul Viitorului Sa pregatit cot la cot cu elevii lui Gheorghe Hagi Galerie foto

Rivaldo, campion mondial cu selecționata Braziliei în 2002, a fost prezent la antrenamentul Viitorului! Tatăl lui Rivaldinho a venit de câteva zile în țară pentru a-și vedea fiul într-un joc oficial. Nu s-a limitat la o simplă vizită. Fosta mare glorie sud americană a îmbrăcat un echipament al Viitorului și s-a pregătit cot la cot cu elevii „Regelui”. A făcut lucrul acesta la rugămintea lui Hagi.

Rivaldo, prezent la antrenamentul Viitorului!

Dacă toată lumea se aștepta mai degrabă la sfaturi din partea brazilianului în timpul ședinței de pregătire, cei prezenți au rămas încântați de faptul că Rivaldo a pus osul serios la treabă. Într-o formă fizică de invidiat, brazilianul a executat toate exercițiile comandate de Hagi și a dovedit că și-a păstrat încă magia. Mai mult de atât, Rivaldo a ținut și un discurs în vestiarul Viitorului.

La finalul antrenamentuluu, brazilianul a acceptat să se fotografieze cu toți cei care i-au solicitat acest lucru. Printre jucătorii care au vrut să imortalizeze momentul s-a aflat și Ianis Hagi, dar și tatăl său, antrenorul echipei, Gheorghe Hagi. Rivaldo a zburat special din Statele Unite ale Americii în România şi va asista şi la partida din play off, FC Viitorul – Universitatea Craiova.

Rivaldo, prezent la antrenamentul Viitorului! Rivaldo
Rivaldo și Ogăraru, în timpul ședinței de pregătire

Rivaldo, prezență obișnuită în România

“Plec din Orlando spre Constanța, cu escale la Miami, Barcelona și București. Dumnezeu să binecuvânteze aceste zboruri!”, a postat fostul star al Barcelonei pe o rețea de socializare cu puțin timp înainte să se îmbarce spre România. Nu este pentru prima oară când Rivaldo a venit în țară să-și vadă fiul. A mai făcut-o și pe vremea când Rivaldinho evolua pentru Dinamo.

În 2017, Rivaldo a mai asistat la partida de pe Național Arena, Dinamo – Athletic Bilbao încheiată cu scorul de 1-1. Golul câinilor a fost înscris chiar de fiul lui. De remarcat că Rivaldinho este împrumutat de Viitorul de la Levski Sofia.

  • 2 goluri a marcat Rivaldinho pentru FC Viitorul