Fotbal intern

Rivaldo vine în România! Brazilianul merge la Viitorul – U Craiova. FOTO

12.04.2019 | 13:34
Rivaldo vine in Romania Brazilianul merge la Viitorul  U Craiova FOTO

Rivaldo, fostul mare jucător al Barcelonei și al echipei naționale a Braziliei, vine în România! Brazilianul profită de faptul că FC Viitorul, formație la care evoluează Rivaldinho, va juca împotriva celor de la U Craiova și merge la Constanța în weekend

Rivaldo merge la Viitorul – U Craiova

Rivaldinho a semnat cu FC Viitorul Constanța în perioada de mercato din iarnă, iar Rivaldo dorește să își susțină fiul la partida pe care gruparea antrenată de Gică Hagi o să o joace împotriva Universităţii Craiova, sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Rivaldo a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram prin care își anunță prezența în România. Brazilianul s-a pozat în avion, iar alături a adăugat următorul mesaj: “Spre Orlando, Miami, Barcelona, București, Constanța. Dumnezeu să ne binecuvânteze această călătorie!” Rivaldinho i-a răspuns imediat tatălui său. “Dumnezeu să te binecuvânteze. Te așteptăm!” VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Rivaldo s-a fotografiat alături de jucătorii lui Dinamo în perioada când Rivaldinho juca pentru gruparea din Ștefan cel Mare

Rivaldo a fost și la Dinamo – FCSB

Nu e prima dată când marele Rivaldo vine în România. Fostul căpitan al echipei naționale a Braziliei a urmărit derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 2-1, pe 1 mai 2017, când Rivaldinho a evoluat mai bine de o oră pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Meciul dintre FC Viitorul Constanța și U Craiova are loc duminică, 21 aprilie, de la ora 21:30, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.