Sport

Rivaldo, vizită în cantonamentul Universității Craiova. Ce le-a transmis fostul Balon de Aur elevilor lui Eugen Neagoe. Foto

Rivaldo i-a vizitat pe olteni la baza de pregătire „Ilie Balaci”, după Universitatea Craiova - FC Hermannstadt, scor 2-0. Jucătorii juveților au stat la rând după autografe.
29.01.2023 | 14:12
Rivaldo vizita in cantonamentul Universitatii Craiova Ce lea transmis fostul Balon de Aur elevilor lui Eugen Neagoe Foto
Rivaldo, în centrul atenției la cantonamentul Universității Craiova. Cum l-au primit oltenii pe fostul campion mondial. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rivaldo și-a prelungit șederea în Bănie, iar fostul mare fotbalist brazilian i-a vizitat pe jucătorii Universității Craiova la cantonamentul din Lunca Jiului. Alexandru Ișfan i-a cerut un autograf fostului campion mondial, care și-a petrecut câteva momente alături de olteni după victoria cu FC Hermannstadt, scor 2-0.

Rivaldo, oaspete de lux în cantonamentul Universității Craiova

Eugen Neagoe a avut un debut fericit pe stadionul „Ion Oblemenco”, oltenii obținând trei puncte importante pentru consolidarea poziției din clasamentul SuperLigii. La finalul partidei cu FC Hermannstadt, scor 2-0, „Geană” i-a felicitat pe juveți pentru evoluțiile împotriva sibienilor, însă crede că elevii săi pot arăta și mai bine de atât.

ADVERTISEMENT

Jucătorii alb-albaștrilor au trecut direct în cantonamentul din Lunca Jiului, după confruntarea cu FC Hermannstadt și au avut parte de o surpriză la începutul zilei. Așteptat cu sufletul la gură de către toți oltenii, Rivaldo și-a făcut apariția în baza de pregătire a Universității Craiova.

Înainte să guste mâncarea tradițională cu Rivaldinho, fostul mare jucător al Barcelonei le-a făcut o vizită oltenilor. Rivaldo a fost oaspete de lux și de această dată, așa cum s-a întâmplat și la Universitatea Craiova – FC Hermannstadt, prima partidă în care l-a văzut la treabă pe fiul său în tricoul alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Rivaldo a fost primit cum se poate mai bine de olteni și jucătorii Universității Craiova. Acesta i-a felicitat pe elevii lui Eugen Neagoe pentru victoria cu FC Hermannstadt și le-a urat succes în bătălia pentru titlul de campioană a României.

 

Alexandru Ișfan i-a cerut un autograf lui Rivaldo. Cum a fost primit de jucătorii Universității Craiova

Oltenii l-au primit cu mult entuziasm pe Rivaldo la baza de pregătire „Ilie Balaci”, iar starul brazilian a făcut poze cu mulți dintre jucătorii Universității Craiova. După vizita din această iarnă, fotbaliștii formației din Bănie îl mai așteaptă pe fostul campion mondial în Bănie.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan a fost titular în premieră la Universitatea Craiova, formație cu care speră să câștige titlul de campioană a României. Noua „perlă” din atacul alb-albaștrilor i-a cerut un autograf pe tricoul său oficial lui Rivaldo, iar acesta ținut să fie și fotografiat alături de legenda Braziliei.

Alexandru Ișfan i-a cerut un autograf lui Rivaldo
Alexandru Ișfan i-a cerut un autograf lui Rivaldo

Totuși, Alexandru Ișfan nu este singurul jucător care s-a pozat alături de Rivaldo, iar exemplul său s-a dus mai departe printre olteni. Ivan Martic a postat un story pe pagina sa de Instagram alături de descrierea „Legendă în casă”.

ADVERTISEMENT
Poză de pus în ramă pentru Ivan Martic după întâlnirea cu Rivaldo
Poză de pus în ramă pentru Ivan Martic după întâlnirea cu Rivaldo

Și Paul Papp a fost printre oltenii care au ținut să aibă o amintire de la întâlnirea cu Rivaldo, iar stoperul juveților a postat fotografia și pe rețelele de socializare. Fundașul central a intrat în ultimele șase luni de contract cu Universitatea Craiova, iar oficialii formației din Bănie nu i-au propus încă prelungirea înțelegerii, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Paul Papp și Rivaldo au făcut o poză la cantonamentul din Lunca Jiului
Paul Papp și Rivaldo au făcut o poză la cantonamentul din Lunca Jiului

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT