Cele mai citite

United, City şi Arsenal se “bat” pentru un star de la Napoli. Câţi bani cer italienii

Rivalele din Manchester, dar şi Arsenal sunt pe urmele unui fotbalist de la Napoli.
05.03.2018 | 13:04
United, City şi Arsenal se

Conform thesun.co.uk, Arsenal, Manchester United şi Manchester City şi-au trimis scouterii să-l urmărească pe Jorginho, brazilianul în vârstă de 26 de ani cotat de site-urile de specialitate la 28.000.000 de euro. Mijlocaşul defensiv a bifat 30 de partie pentru Napoli în actualul sezon competiţional, iar echipele din Premier League sunt pregătite să facă o super ofertă pentru brazilian.

Napoi l-a cumpărat pe Jorginho de la Hellas Verona la începutul anului 2014, atunci când formaţia pregătită de Maurizio Sarri a plătit nu mai puţin de 9.500.000 de euro pentru mijlocaşul brazilian. Napoli cere în schimbul lui Jorginho aproape 70.000.000 de euro.

Răspunsul impresarului lui Jorginho pentru echipele din Premier League

Impresarul lui Jorginho, Joao Santos, a vorbit pentru SunSport despre interesul echipelor din Premier League pentru brazilianul lui Napoli. “Este normal pentru echipele de top din Europa să urmărească jucători de acest tip. Aşteptăm până în mai. Sperăm ca Napoli să poată câştiga titlul. Dacă Napoli o să îşi dorească să-i ofere un nou contract, atunci o să discutăm despre asta. La fel şi dacă vor să-l vândă pe Jorginho. Nu există o ofertă oficială din Anglia. El este un jucător de top. Dacă De Laurentiis mă sună la finalul sezonului pentru a-i prelungi contractul, atunci o să vorbim. Eu cred că el o să mă sune.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri