Life

Rivalii Ioana Ginghină și Cove, întâlnire de gradul 0 în Zanzibar! Cei doi, prinși într-un scandal fără sfârșit

Când se așteptau mai puțin Ioana Ginghină și Gabriel Coveșeanu au dat nas în nas și, conflictul dintre ei nu pare nici pe departe rezolvat.
07.01.2023 | 15:00
Rivalii Ioana Ginghina si Cove intalnire de gradul 0 in Zanzibar Cei doi prinsi intrun scandal fara sfarsit
Rivalii Ioana Ginghină și Cove, întâlnire de gradul 0. Sursa foto: arhivă personală/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, una dintre actrițele de seamă din România, și-a luat familia și au plecat într-o binemeritată vacanță în Zanzibar. Am spune că nimic nu îi putea strica buna dispoziție, până când, mare i-a fost minunea, s-a trezit față în față cu unul dintre oamenii cu care a fost ”la cuțite” în anul 2022. Nici ea nu s-a gândit că va da nas în nas cu nimeni altul decât Gabriel Coveșeanu, cunoscut ca și Cove, șeful ei de la teatru.

Ioana Ginghină și Cove, întâlnire cu ”scântei”

După atâta muncă, frumoasa Ioana Ginghină și partenerul ei de viață au luat decizia de a petrece revelionul într-o țară exotică. Destinația a fost aleasă, Zanzibar, bagajele au fost făcute, fiica vedetei a fost și ea îmbarcată. Totul părea minunat.

ADVERTISEMENT

S-au cazat la un resort de lux, nimic nu părea să-i strice escapada vedetei, când, conform informațiilor obținute de FANATIK, s-a trezit în noaptea dintre ani că cel care le prezintă evenimentul este nimeni altul decât rivalul său, Gabriel Coveșeanu, cel cu care Ioana Ginghină s-a ”războit” în urmă cu doar câteva săptămâni.

Sursele noastre susțin că și mai consternată a fost Ioana care a dat o sumă frumușică pentru a petrece o vacanță de neuitat în La resortul The One, când și-a dat seama că actorul a primit, poate, o parte din banii ei ca să prezinte revelionul.

ADVERTISEMENT

Din imaginile pe care FANATIK le-a obținut în exclusivitate, putem vedea că cei doi rivali, nici măcar nu se uită unul către celălalt. Se pare că nu au interacționat nicio secunde, deși, cei doi au jucat ani de-a rândul pe aceleași scene.

Ioana Ginghină i-a declarat ”război” lui Cove

Să ne reamintim că, în urmă cu doar câteva săptămâni, Ioana Ginghină declara în premieră pentru FANATIK că venirea lui Gabriel Coveșeanu la conducerea Teatrului Ion Creangă nu a adus niciun aport actorilor, ba din contră, vedeta susține că face lucruri mici din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Ne-a fost luată sala pentru renovări acum vreo 14 ani și nu este gata nici în ziua de azi, dar, înainte de managerul de astăzi, respectiv, Cove, a fost altul care reușea să se descurce. Jucam vara `Rapsodia`, mai jucam în diverse altele.

Acum însă, suntem un teatru foarte mic, nișat doar pe 0-3 ani sau 0-6 ani. Avem o sală foarte mică și face lucruri foarte mici (n.r. râde). Din toate punctele de vedere”, precizat actrița de la Teatru ”Ion Creangă” în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Demisii în masă din cauza lui Gabriel Coveșeanu

De asemenea, Ioana mai spunea că foarte mulți actori sunt determinați de comportamentul neadecvat al lui Cove să-și dea demisia.

Actrița a afirmat că în 23 de ani nu a auzit amenințări din partea celor care au manageriat activitatea în teatru, cum a aflat că se întâmplă de când este acesta la conducere.

Cove este director de patru ani. Că e Cove sau altcineva, ideea e că în acest moment nu există empatie față de tineri, în primul rând, dar nici față de ceilalți mai vechi.

De ceva timp mai mult sunt amenințări – dacă vrei, dă-ți demisia – am auzit aceste vorbe mai mult ca niciodată în ultimul timp. Contractele noastre sunt foarte greu de rupt și atunci se mizează pe cine are orgoliu, pleacă singur de nervi.

Managerul spune – nu te las să faci proiectul ăla pentru că trebuie să vii la aceste repetiții. Și la un moment dat toți renunță că nu au încotro”, mai spunea Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină nu-l mai ”iartă” pe fostul ei coleg de scenă

Un alt motiv de neiertat, după cum, chiar Ioana admitea, este faptul că sunt distribuiți doar unii actori de către Cove, în timp ce alții trebuie să se mulțumească cu roluri infime.

Lipsa ideilor de a dezvolta Teatrului Ion Creangă este o altă problemă care o apasă pe Ioana Ginghină. Aceasta susținea, din propria-i experiență, că se pot găsi soluții să faci lucruri mari, dar, important este să vrei.

Plus că nu poți să-i folosești numai pe unii. Trebuie să-i mai rulezi.

Dar, acum se fac foarte multe piese mici ca și buget, ca tot. Probabil din lipsă de bani, însă, eu fiind manager la un teatru independent știu că se pot face lucruri frumoase și cu bani puțini. Costumele se pot refolosi și alte lucruri, astfel încât să poți investi tot ceea ce ai într-un regizor bun”, a mai punctat actrița în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT
Tags: