Sport
notix pixel id

Rivalii lui Liverpool au făcut show în oraş! Cum s-au bucurat de umilinţa cormoranilor. Video

27.05.2018 | 14:40
Rivalii lui Liverpool au făcut show în oraș. S-au bucurat enorm de eşecul cormoranilor la Kiev

Rivalii lui Liverpool au făcut show în oraş după ce echipa lui Jurgen Klopp a pierdut finala Champions League în faţa lui Real Madrid cu 3-1! Fanii lui Everton au decis să se reunească în locaţiile lor tradiţionale pentru a viziona finala şi pentru a susţine, de la distanţă, pe oamenii lui Zinedine Zidane.

Între suporterii celor două grupări din Liverpool există o rivalitate de moarte şi fiecare tabără se bucură la maxim de eşecurile celeilalte părţi. Acum a fost apogeul, pentru că era vorba de un eveniment major. Suporterii “caramelelor” au fost în culmea entuziasmului după ce au văzut concitadina făcută KO la Kiev. VEZI VIDEO

Rivalii lui Liverpool l-au aplaudat pe Karius

A fost singurul loc din Liverpool unde în loc de injurii, insulte şi blesteme la adresa portarului Loris Karius, care a comis două gafe impardonabile soldate cu goluri au existat aplauze şi mulţumiri pentru nefericitul portar.

Rivalii lui Liverpool au făcut show în oraş. L-au aplaudat pe Karius şi l-au aclamat pe Bale, de care a depins victoria lui Real
Rivalii lui Liverpool au făcut show în oraş. L-au aplaudat pe Karius şi l-au aclamat pe Bale

Suporterii lui Everton au făcut show la fiecare gol marcat de spanioli şi au amuţit o singură dată, atunci când Sadio Mane a reuşit să aducă o tremporară egalare. Cel mai scandat nume a fost cel al galezului Gareth Bale, autor a unei duble în acest meci.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik