Sport

Rivalii lui Rangers vor să-l vadă plecat pe Ianis Hagi: ”A depăşit limita”

În acest an s-a vehiculat tot mai mult de o plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers, iar Steven Gerrard e sfătuit să-l lase să se transfere în altă parte.
03.06.2021 | 22:34
Rivalii lui Rangers vor sal vada plecat pe Ianis Hagi A depasit limita
ADVERTISEMENT

Primii care s-au interesat de internaționalul român au fost italienii de la Lazio, dar mutarea pare puțin probabilă după ce antrenorul Simone Inzaghi a semnat cu Inter Milano.

În aceste condiții se pare că FC Sevilla are cale liberă pentru aducerea mijlocașului care a luat titlul în Scoția, mai ales că directorul sportiv Monchi și antrenorul Julen Lopetegui sunt încântați de calitățile lui.

ADVERTISEMENT

Cât mai durează până ce Ianis Hagi va pleca de la Rangers

De-alungul acestui sezon, nemulțumit de faptul că nu a fost folosit atât cât și-a dorit, Ianis Hagi a vorbit constant de plăcerea de a juca la echipe importante din Europa, iar acum Steven Gerrard este sfătuit de un fost jucător al rivalei Celtic să-l lase să plece de la Rangers.

”Steven Gerrard trebuie să vorbească cu Ianis. Uneori, presa îl poate prinde pe băiat cu garda jos şi poate spune ceea ce nu înseamnă de fapt. Dar se pare că în fiecare săptămână băiatul vorbeşte despre un alt club.

ADVERTISEMENT

Poate că Gerrard nu a vorbit cu el până acum. A depăşit limita. Nu joacă atât de mult pe cât şi-ar dori tatăl său, este sigur. Tatăl său vorbeşte mereu cât de bun este Ianis. În orice caz, tatăl său face toate aceste lucruri pentru el”, a declarat fostul internațional scoțian Frank McAvennie, conform Football Insider.

Ce i se mai reproșează mijlocașului român

Fostul atacant al celor de la Celtic crede că Gerrard îl va lăsa pe Ianis Hagi să plece dacă asta își dorește și crede că un jucător nu ar trebuie să mai fie ținut când nu e cu capul la acea echipă.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că Ianis trebuie să instige la plecare. Dacă vrea să plece, sunt sigur că Gerrard îl va lăsa să o facă. Mai ales dacă va continua să vorbească. Nu poţi avea un jucător care întotdeauna este în dezacord public cu clubul”, a mai spus McAvennie.

De altfel, și Kris Boyd, fost internațional scoțian și atacant al lui Rangers e de părere că Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers, unde nu a fost titular constant și ar putea să își dorească o experiență nouă, chiar dacă a ajutat echipa să cucerească un nou titlu.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi lasă să se înțeleagă că nu vrea să plece

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a lăsat să se înțeleagă că Ianis Hagi are o clauză de reziliere cu Rangers de peste 20 de milioane de euro, iar acest lucru ar putea fi o piedică în transferul internaționalului român.

După ultimul meci al sezonului precedent, în care a câștigat titlul cu Rangers, Ianis le-a promis suporterilor că acesta este doar primul dintr-un lung șir ce va urma. Chiar dacă nu și-a câștigat poziția de titular în garnitura lui Steven Gerrard, Hagi a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Rangers în acest sezon.

Alan Hutton, legendă a lui Rangers, îl roagă pe Steven Gerrard să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Ianis Hagi la echipă. Acesta consideră că mijlocașul român a făcut un sezon extraordinar și a contribuit decisiv la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT