Fotbal intern

Rivalii râd de Dinamo: “Am crezut că e o farsă”

13.10.2018 | 18:31
Rivalii rad de Dinamo Am crezut ca e o farsa

Demiterea lui Claudiu Niculescu de la Dinamo, după numai 20 de zile, l-a surprins total pe Daniel Pancu, noul antrenor de la Rapid. 

Pancone a fost întrebat de reporteri ce părere are despre evenimentele petrecute la Dinamo la finalul meciului amical terminat la egalitate de echipa sa cu FC Voluntari. Proaspătul antrenor din Giulești și-a găsit cu greu cuvintele, arătându-se total dezamăgit de hotărârea șefilor de la Dinamo de a-l demite după numai două etape.

Rivalii râd de Dinamo: “Am crezut că e o farsă”

În același timp, Pancu a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului antrenor din Ștefan cel Mare, Mircea Rednic.

Nu-mi închipuiam, mi se ridică şi mie părul… Mi-a fost greu să cred. Iniţial am crezut că e o farsă, o glumă… Nu ştiu ce să comentez. Mircea Rednic e un antrenor imens, cu experienţă imensă, cunoaşte foarte bine ce înseamnă Dinamo, dar mă pun în pielea lui Claudiu. Lucrul ăsta nu pot să-l înţeleg! Două etape!? Măcar 7, 8, 10, îşi face conducerea o analiză asupra ta, dar două meciuri!? Mă depăşeşte!“- a spus Daniel Pancu la o televiziune de sport.

Mircea Rednic a câștigat cinci trofee ca jucător în Ștefan cel Mare și un titlu de campion ca antrenor. A fost chiar ultimul campionat câștigat de „câini”, în sezonul 2006-2007, atunci când tocmai Claudiu Niculescu încheia stagiunea în postura de golgheter al ligii, cu 18 goluri înscrise.

Situație inedită și la Rapid

Interesant este că Rapid s-a aflat într-o situație asemănătoare săptămâna trecută. Chiar dacă nu a fost demis două două etape, Constantin Schumacher a plecat de la Rapid la prima înfrângere dintr-un total de 48 de meciuri jucate în Liga a 4-a, Liga a 3-a și Cupa României.

Locul său pe banca tehnică a fost luat chiar de Pancu, aflat la prima sa experiență în postura de antrenor principal.