Sport

Rivalitate fără limite! Ce a postat clubul U Craiova imediat după victoria lui FC U Craiova 1948, cu Dinamo. Foto

U Craiova a ironizat-o pe FC U Craiova, după ce echipa lui Adrian Mutu a câștigat pentru prima dată după promovarea în Liga 1
27.07.2021 | 00:04
Rivalitate fara limite Ce a postat clubul U Craiova imediat dupa victoria lui FC U Craiova 1948 cu Dinamo Foto
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce FC U Craiova 1948 a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, rivala din oraș, U Craiova, a lansat pe rețelele de socializare o ironie la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu.

U Craiova a ironizat asistența de pe „Ion Oblemenco”, de la FC U Craiova 1948 – Dinamo

Cei care se ocupă de contul oficial de Facebook al formației care a câștigat Cupa și Supercupa României au postat o fotografie cu stadionul „Ion Oblemenco”, plin ochi, la un meci jucat acasă de U Craiova.

ADVERTISEMENT

În imagine se poate vedea cum la tribuna a doua este afișată și o coregrafie, cu mesajul „Știința 1948”.

Mesajul transmis de U Craiova face aluzie la afluența de spectatori sub așteptări a celor de la FC U Craiova 1948, care promiteau un stadion plin la partida cu Dinamo, având în vedere că adversară era rivala de moarte a Băniei și că se juca pentru prima dată după zece ani, în Liga 1, pe Oblemenco.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Dinamo, la TV Digi Sport, unul dintre comentatorii meciului a anunțat că pe stadion asistă 10100 de spectatori. Partida nu a fost lipsită de incidente. La pauză, fanii olteni s-au luat la harță cu cei ai roș-albilor.

Ironii și din partea suporterilor Universității Craiova

Postarea celor de la U Craiova a fost luată cu asalt și de fanii noii echipe a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a fost instalat pe banca tehnică de către Mihai Rotaru chiar în ziua meciului FC U Craiova 1948 – Dinamo, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„E clar, dacă se chinuiesc cu ‘câinii’, o să fie ciuca bătăilor în Liga 1. Se vor lua cu ei de mâna și vor merge direct în B”, a scris un fan al clubului patronat de Mihai Rotaru.

„Acum avem antrenor, care o să mai înlocuiască din gloabele din echipă. Și oricum, noi am jucat cu FCSB. Ei cu desculții de la Dinamo”, a mai comentat un alt suporter înfocat al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

La postare au luat și câțiva suporteri mai cumpătați, care preferă să aștepte rezultate din partea lui Reghecampf și să nu se bucure de eșecul lui FC U Craiova 1948.

„Ușor cu presupunerile, să nu uităm că s-au ținut bine la meciul cu CFR… Sper să nu mai fim noi ciuca bătăilor și să nu se mai întâmple în veci umilința de ieri”, a scris o olteancă, supărată încă pe înfrângerea cu FCSB.

Bucurie fără margini în tabăra lui FC U Craiova 1948

De cealaltă parte, fanii echipei lui Adrian Mutu s-au bucurat din plin de succesul cu Dinamo și au trimis și ei la schimbi săgeți către rivala din oraș.

„Să-l bateți și pe Rotaru la scor”, „Știința suntem noi”, „Bravo, băieți, jucați mai bine decât CS U”, au fost câteva dintre comentariile de pe rețelele de socializare ale celor care țin cu FC U Craiova 1948.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 2.50 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT