Fotbal intern

Rivalitate și în pandemie! Au apărut măștile pentru steliști și rapidiști

21.03.2020 | 18:38
Rivalitate si in pandemie Au aparut mastile pentru stelisti si rapidisti
ADVERTISEMENT

Rivalitatea nu ține cont de nimic, nici măcar de pandemia de coronavirus care se răspândește din ce în ce mai mult. Astfel, au apărut primele măști pentru steliști și pentru rapidiști, menite să-i protejeze pe cei care le poartă, dar care să scoată în evidență și atașamentul față de club al purtătorului.

Au apărut măștile pentru steliști și rapidiști

Un outlet online le pune la dispoziție clienților două seturi speciale de măști pentru microbiști. Astfel, susținătorii cluburilor Steaua și Rapid își vor putea achiziționa măști personalizate în culorile echipei de suflet.

ADVERTISEMENT

„Strat de satin pe față și bumbac pe dedesubt, lejere și cu un design deosebit. Preț 30 lei. În București, livrarea e gratuită”, este mesajul producătorului.

Măști în culorile Stelei. Sursă foto: facebook
Măști în culorile Stelei. Sursă foto: facebook
Masti în culorile Rapidului. Sursă foto: facebook
Masti în culorile Rapidului. Sursă foto: facebook

Unui fost jucător al FCSB-ului nu îi este frică de coronavirus

Vasili Hamutovski a fost portarul FCSB-ului între anii 2003 și 2006, iar în prezent locuiește în Belarus, țara sa natală și singura țară europeană unde se mai joacă fotbal în plină pandemie.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al „roș-albaștrilor” a povestit cum se derulează viața în Belarus: „Noi nu prea ne temem de pandemia asta. N-au mai fost virusuri din astea gripale? Au mai fost, unele poate mai agresive”.

Și aici, la noi, peste tot sunt îndemnuri la respectarea normelor de igienă, la TV oamenii sunt sfătuiți să se spele des pe mâini, să aibă grijă etc.

ADVERTISEMENT

Asta zic și eu: ocupați-vă de igienă, dar nu opriți economia! Altfel, poate vor muri mai multi de foame decât de virus.

Peste câteva luni ar putea fi milioane de oameni fără joburi, deci fără bani de mâncare. Asta o să fie bine? Nu cred”, a mai spus fostul portar al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
  • 41 de ani a împlinit Vasili Hamutovski pe 30 august