Sport

Rivalitatea din Bănie continuă! FCU Craiova a amplasat o casă de bilete chiar în ochii rivalilor de la Universitatea

Oltenii lui Adrian Mititelu au pus în vânzare biletele pentru meciul ce va avea loc pe arena din Complexul Sportiv Craiova.
22.07.2021 | 16:14
Rivalitatea din Banie continua FCU Craiova a amplasat o casa de bilete chiar in ochii rivalilor de la Universitatea
ADVERTISEMENT

FCU Craiova 1948 a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo de lunea viitoare. Va fi primul meci al oltenilor pe teren propriu de la revenirea în Liga 1.

Biletele pentru duelul de luni au fost deja puse în vânzare. Cele mai ieftine sunt 10 lei, la Peluza Sud, în timp ce un tichet în zona VIP costă 80 de lei. La tribune, prețurile variază între 20 și 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de pe site-urile specializate.

ADVERTISEMENT

Clubul patronat de familia Mititelu a amplasat însă și o casă de bilete branduită la doar câțiva metri de stadionul „Ion Oblemenco”, pe care mai joacă și rivala locală Universitatea. Chiar în fața Sălii Polvalente.

Adrian Mutu: „Vom face viața grea multor echipe”

Imediat după ce FC U a pierdut meciul de debut cu CFR Cluj, scor 2-3, antrenorul Adi Mutu s-a arătat mulțumit de modul în care echipa sa a evoluat.

ADVERTISEMENT

„Dacă jucăm cu ambiția din seara asta, vom face viața grea multor echipe.Meciul cu Dinamo e unul special, sper să ne recuperăm și să fim pregătiți 100%,  a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mititelu jr. „E bine că-s două echipe în Craiova, dar problema e furtul de identitate”

Întrebat ce părere are despre rivalitate dintre cele două echipe din Bănie, Adrian Mititelu jr nu s-a ferit din a arunca săgeți către rivala CS U.

ADVERTISEMENT

„Noi n-avem o problemă că mai e o echipă în Craiova. Sau că împărțim stadionul. Nu! Să fiu clar! Problema e furtul de identitate!

Că ei și-au asumat faptul că sunt Universitatea Craiova. OK, concurența ajută fotbalul românesc, mai ales unde sunt bani și se investește. Vă repet, pe lângă acest autocar, construim o bază de fotbal cu 6 terenuri naturale, unul artificial, cu SPA și tot ce trebuie.

ADVERTISEMENT

Acest lucru e important! Ca să rezum, e bine că-s două echipe în Craiova. E acest orgoliu ieșit din comun ce numai la olteni îl vezi. Va fi un spectacol în tribune, se va juca având casa închisă. Fotbalul va fi câștigător!”  a declarat Adrian Mititelu jr.

FC U Craiova – Dinamo, meci special pentru Vlad Achim

Vlad Achim și-a găsit echipă imediat după despărțirea de Dinamo, acesta semnând cu FC U Craiova 1948. Experimentatul mijlocaș se află într-o postură inedită. Runda viitoare își va înfrunta fosta echipă.

„Condițiile foarte bune de aici și ambiția conducătorilor m-au convins să vin aici. Chiar dacă acest prim an va fi destul de greu, cred că în viitor vor avea ambiții mari. Este puțin ciudat, acum câteva zile eram acolo, la Dinamo. Foarte repede joc contra lor” a declarat Vlad Achim, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT