Life

Rivalitățile născute în Casa Iubirii. Bianca Mitroi a dezvăluit ce nu s-a văzut la televizor

Bianca Mitroi de la Casa iubirii a făcut o serie de dezvăluiri de senzație despre show-ul prezentat de Andreea Mantea la Kanal D. Bruneta a vorbit despre rivalitățile din concurs.
21.04.2022 | 15:33
Rivalitatile nascute in Casa Iubirii Bianca Mitroi a dezvaluit ce nu sa vazut la televizor
Bianca Mitroi, fostă concurentă la Casa iubirii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Mitroi a dat totul din Casa iubirii după eliminare! Într-un dialog cu Bianca Comănici, câștigătoare a două sezoane Puterea dragostei, concurenta a vorbit fără perdea despre lucrurile care s-au petrecut pe parcursul șederii în Casa iubirii.

Bianca de la Casa iubirii: „Corina este manipulatoare”

Bianca a vorbit despre fiecare concurent în parte și nu a ascuns ce crede mai ales despre fete. Mai mult, a lansat și câteva acuzații în ceea ce o privește pe Corina. Despre rivala ei din concurs a spus că este manipulatoare.

ADVERTISEMENT

Bianca a ieșit din competiție din cauza Corinei, pusă să aleagă între ea și Cătălin persoana pe care voia să o salveze. Bruneta a fost extrem de supărată când a aflat că visul ei de a-și dragostea s-a încheiat mult prea devreme. Acum că nu mai face parte din show, Bianca a spus tot ce a avut pe suflet.

„Corina este răutăcioasă, manipulatoare și schimbătoare. În unele momente în casă chiar părea că este aproape de mine. Cu primă ocazie era împotriva mea”, a declarat Bianca Mitroi la „Culisele iubirii”, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă care pusese ochii pe Sorin a spus că nu poate să înțeleagă de ce a fost atât de detestată de Ștefania și Corina, cele două fete făcând aproape o alianță împotriva ei.

Gestul lui Cătălin nu ar fi fost atât de exagerat

Și Kinga a dezamăgit-o foarte tare pe Mitroi. Tânăra a zis că a simțit că blondina a fost oarecum invidioasă pe ea și că din cauza frustrărilor pe care le-a acumulat în viața ei personală a avut o atitudine nu tocmai plăcută.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să vorbesc și cu gemenele. Ele cu fiecare ocazie mă atacau. Eu nu le-am zis nimic niciodată. Se luau de cea mai mică chestie. Nu știu de unde răutatea asta”, a adăugat Bianca.

Fosta participantă în show-ul lui Mantea a vorbit și despre acuzația Larisei față de Cătălin, despre care a spus că a pus mâna pe ea într-un mod indecent. Bruneta a declarat că lucrurile nu au stat chiar așa cum a vrut Larisa să se dea la televizor, băiatul neavând cine știe ce intenții.

ADVERTISEMENT