Sport

Rivalul lui Gigi Becali, anunț ferm despre lupta la titlu: „În opinia mea, FCSB poate lua campionatul!”. Exclusiv

Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1.
06.02.2022 | 18:59
Rivalul lui Gigi Becali anunt ferm despre lupta la titlu In opinia mea FCSB poate lua campionatul Exclusiv
Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și finanțator al clubului FC Vaslui, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1
ADVERTISEMENT

Clasamentul Ligii 1 este condus autoritar de CFR Cluj, cu 60 de obținute după 24 de meciuri jucate. De cealaltă parte, FCSB, care ocupă locul secund, a strâns 51 de puncte, însă are cu un meci mai puțin disputat.

Adrian Porumboiu, anunț neașteptat despre lupta la titlu

Adrian Porumboiu consideră că FCSB poate câștiga titlul de campioană, deoarece are trei portari foarte buni: Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul finanțator de la FC Vaslui susține că nu are deloc încredere în Cristi Bălgrădean, portarul CFR-ului, care, în opinia sa, a gafat la golul marcat de gazde în Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1.

„Arbitrajul lui Hațegan a fost foarte bun, chiar excelent. Doar o singură remarcă. În opinia mea, FCSB poate lua campionatul, pentru că are trei portari foarte buni.

ADVERTISEMENT

Dincolo (n.r. la CFR Cluj) n-au portar. Și, dacă n-au portar, o să ia și goluri multe. N-am absolut deloc încredere în Bălgrădean. Eu doar mi-am spus o părere. Și, când te uiți în urmă, vin argumente.

Vlad văd că și-a revenit, dar mai gafează el. Pe Straton îl știu, e foarte bun portar. Și mai e Târnovanu. De regulă, campionatul se câștigă cu un portar foarte bun, ceea ce nu e cazul CFR-ului”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: „Bălgrădean trebuia să ia roșu de mai mult timp!”

Adrian Porumboiu scoate în evidență și faptul că tânărul Otto Hindrich (19 ani) este un portar talentat, însă are nevoie de mai multe minute în poarta CFR-ului.

„Și aseară (n.r. la Universitatea Craiova – CFR Cluj, 1-1) s-a făcut diferența la portar. De câte ori a respins-o în față Bălgrădean? Vă amintiți ce a făcut și cu Dinamo Zagreb. Sunt multe.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean trebuia să ia roșu acum un campionat jumate, de mai mult timp (n.r. râde). N-am nimic cu Bălgrădean. Dar vorbesc precum unul care a avut portari de portari: Kuciak, Dani Coman, Milan Borjan. Și CFR a avut portari înainte. Hindrich poate să fie o soluție, dar îi trebuie meciuri”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Adrian Porumboiu: „Octavian Popescu și Petrila sunt două bijuterii!”

În încheiere, Porumboiu și-a exprimat aprecierea față de Octavian Popescu, extrema FCSB-ului, și Claudiu Petrila, extrema CFR-ului, despre care spune că sunt „două bijuterii”.

„Sunt ceva puncte diferență, dar, dacă n-ai portar, punctele se așează imediat. Oricum, trebuie să consemnez că fotbalul românesc are și două perle, care nu sunt, încă, șlefuite: Octavian Popescu și Petrila. Sunt două bijuterii”, a încheiat Adrian Porumboiu.

  • 3 titluri de campion al României a cucerit Dan Petrescu la „cârma” CFR-ului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 4,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT