Cele mai citite

Rivalul lui Tătăruşanu din Italia, DORIT de granzii Europei: “Liverpool, PSG şi Real Madrid sînt interesate!”

Ciprian Tătăruşanu a reuşit să se impună ca titular la Fiorentina la începutul anului 2015 după ce brazilianul Neto a refuzat să îşi prelungească contractul cu echipa viola. Portarul...
02.04.2015 | 10:36
Rivalul lui Tătăruşanu din Italia, DORIT de granzii Europei:
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătăruşanu a reuşit să se impună ca titular la Fiorentina la începutul anului 2015 după ce brazilianul Neto a refuzat să îşi prelungească contractul cu echipa viola. Portarul brazilian va rămîne liber din vară şi e asaltat de ofertele marilor echipe europene. 

Juventus insistă cel mai mult pentru transferul lui Neto, însă agentul jucătorului, Stefano Castagna a declarat că sînt mai multe cluburi interesate şi brazilianul trebuie să aleagă bine:

E un moment foarte important pentru cariera lui Neto şi din acest motiv trebuie să fie atent la decizia pe care o va lua. Neto trebuie să continue să progreseze, chiar dacă este deja foarte bun. La 18 ani, era cel mai bun portar din campionatul Braziliei. În mod cert nu va continua la Fiorentina şi la fel de sigur vom refuza orice echipă care vrea să-l transfere şi apoi să-l împrumute. Chiar şi pe Juventus. Cântărim încă diverse propuneri. Pot să vă spun doar că Liverpool, PSG şi Real Madrid se numără printre echipele care sunt interesate“, a declarat Castagna, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu este în acest moment titular incontestabil la Fiorentina. El a semnat cu italienii în vară din postura de jucător liber de contract după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Steaua.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri