Life

Rivalul Netflix care oferă mii de filme și seriale gratuit. Cum poți folosi serviciul Tubi în România

Rivalul platformei Netflix, Tubi, oferă acces gratuit la mii de filme și seriale. Află cum poți utiliza acest serviciu în România!
03.07.2024 | 20:12
Rivalul Netflix care ofera mii de filme si seriale gratuit Cum poti folosi serviciul Tubi in Romania
Rivalul Netflix care oferă mii de filme și seriale gratuit. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Tubi, rivalul Netflix, poate fi accesat și din România. Cum poți folosi platforma gratuită similară cu Netflix, unde găsești mii de filme de calitate.

Rivalul Netflix care oferă mii de filme și seriale gratuit. Cum poți folosi serviciul Tubi în România

Tubi, rivalul platformei Netlfix, are o caracteristică ce îl diferențează de alte rețele de streaming: este gratuit. Tubi oferă acces la filme și seriale fără costuri directe pentru utilizatori, fiind susținut prin afișarea de reclame. Află cum poți utiliza acest serviciu în România!

ADVERTISEMENT

Tubi este un serviciu de streaming video deținut de Fox Corporation care oferă o varietate mare de filme și seriale pentru public. Singura diferență este că nu plătești un abonament, ci trebuie să tolerezi afișarea de reclame în timpul vizionării conținutului.

Platforma a câștigat rapid popularitate în SUA, atrăgând aproape 80 de milioane de utilizatori activi lunar, conform informațiilor oferite de Fox.

ADVERTISEMENT

În prezent, rivalul Netflix este disponibil doar în anumite regiuni din America de Nord, o mare parte din America de Sud și Australia. Tubi a fost prezent odată și în Uniunea Europeană, dar a încetat să mai fie activ după implementarea legislației GDPR.

Până când Tubi va reveni în Europa, românii pot accesa platforma folosind un serviciu VPN. Prin intermediul acestui serviciu, utilizatorii se pot conecta la servere din alte țări, cum ar fi cele din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unui VPN, utilizatorii au acces nelimitat la întregul conținut al platformei Tubi. Deși subtitrările în limba română nu sunt disponibile, pot fi activate cele în limba engleză sau alte limbi străine.

Tubi oferă o colecție impresionantă de peste 50.000 de filme și seriale, ridicând cu mult ștacheta pentru rivalul său, Netflix, și alte platforme.

ADVERTISEMENT

Printre producțiile pe care le poți viziona pe Tubi se numără:  „The Shining”, „Rambo”, „Willy Wonka & the Chocolate Factory”, „Lady Bird” „The Flintstones”, „Moonstruck”, „Lolita”, The Batman” și multe altele.

ADVERTISEMENT