Fotbal international

VIDEO. River – Boca 1-2. Intrări criminale şi goluri superbe în derby-ul Argentinei!

Derby-ul fotbalului argentinian a avut un nou episod duminică seară, iar Boca Juniors s-a impus pe terenul rivalei River Plate, scor 2-1, în etapa a opta. Partida de pe stadionul Monumental din...
06.11.2017 | 13:12
VIDEO River  Boca 12 Intrari criminale si goluri superbe in derbyul Argentinei
ADVERTISEMENT

Derby-ul fotbalului argentinian a avut un nou episod duminică seară, iar Boca Juniors s-a impus pe terenul rivalei River Plate, scor 2-1, în etapa a opta. Partida de pe stadionul Monumental din Buenos Aires nu a ieşit din tiparele normale şi a oferit trei goluri superbe, intrări criminale, cartonaşe roşii şi momente tensionate. Atmosfera creată de cei peste 50.000 de spectatori a fost una fantastică, aşa cum se întâmplă mai mereu la meciurile importante din America de Sud.

Meciul s-a aprins în apropierea finalului primei reprize, atunci când mijlocaşul lui River Plate, Ignacio Fernandez, a avut o intrare criminală cu piciorul în pieptul lui Edwin Cardona. Arbitrul Nestor Pitana nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a acordat direct cartonaşul roşu lui Fernandez. Acelaşi Cardona a transformat impecabil lovitura liberă de la 25 de metri şi a deschis scorul pentru Boca Juniors. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Arbitrul a dat 12 cartonaşe în River – Boca 1-2

Columbianul Edwin Cardona a ieşit la rampă şi în repriza secundă, atunci când l-a lovit cu cotul în faţă pe Enzo Perez şi a fost eliminat. La câteva minute după restabilirea egalităţii numerice, River Plate a marcat golul de 1-1 printr-un şut magnific al lui Ponzio de la 30 de metri. Lider detaşat în clasamentul argentinian, cu maximum de puncte – 24, Boca Juniors a reuşit golul victoriei prin nandez, în minutul 73.

Pe lângă cele două eliminări, arbitrul Nestor Pitana a mai acordat şi 10 cartonaşe galbene într-un meci extrem de tensionat. River Plate se află într-un moment delicat, ocupînd doar locul 13 în clasament, cu 12 puncte. Astfel, Boca Juniors şi-a luat revanşa în faţa rivalilor de la River Plate, care îi învinseseră în ultimele două întâlniri, ambele disputate în acest an.

ADVERTISEMENT

Tags: