Fotbal international

River Plate – Boca Juniors nu se joacă nici duminică! Când se va disputa finala Copa Libertadores

River Plate  Boca Juniors nu se joaca nici duminica Cand se va disputa finala Copa Libertadores

Meciul finală retur al Copei Libertadores, River Plate – Boca Juniors a fost amânat pentru duminică, ora 22:00 şi va avea loc pe stadionul Antonio Vespuci Liberti, dar nu va fi transmis în România de nici un post de televiziune, deşi interesul în jurul partidei este uriaş. Nu mai puţin de 50 de ţări vor prelua transmisiunea partidei în direct. Dumneavoastră veţi putea fi la curent cu tot ce se întâmplă în returul finalei Copa Libertadores, accesând FANATIK.RO în format Live videoVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 19:07 / Alejandro Dominguez, preşedintele CONMEBOL, a anunţat că meciul River Plate – Boca Juniors nu se va juca nici duminică. Partida se va disputa la o dată care va fi anunţată marţi, după o întâlnire cu oficialii celor două cluburi. “Nu sunt condiţii pentru ca meciul să se joace. Vrem ca meciul să se dispute în condiţii egale pentru ambele echipe. În acest moment nu se poate întâmpla aşa ceva. Vrem să nu existe nicio scuză şi să câştige echipa mai bună”, a declarat Alejandro Dominguez.


UPDATE, ora 16:50 / Pablo Perez, căpitanul lui Boca Juniors, a părăsit cantonamentul echipei şi a mers din nou la spital. Fotbalistul de 33 de ani va fi suspus unor noi investigaţii medicale după ce a suferit o leziune oculară în urma incidentelor de sâmbătă.


UPDATE, ora 16:11 / Poliţia a anunţat că va asigura securitatea în ziua finalei Copa Libertadores. Cu toate acestea oficialii clubului Boca Juniors iau în calcul să nu intre pe teren.


UPDATE, duminică, ora 10:20. Poliţia refuză să asigure securitatea pentru meciul din această seară după violenţele de sâmbătă şi meciul este în pericol să nu se joace. Stadionul “El Monumental” este închis, iar singura modalitate prin care meciul să se dispute este ca River să plătească amenda uriaşă către autorităţi în cursul zilei de astăzi. În urma violenţelor de pe străzi, 56 de fani au fost reţinuţi. 


UPDATE, ora 00:20 / După câteva amânări, din cauza incidentelor provocate de fanii lui River Plate, oficialii CONMEBOL au decis ca partida să nu se mai dispute în această seară. Astfel, returul finalei din Copa Libertadores, dintre River Plate și Boca Juniors, se va disputa duminică, de la ora 22:00 a României.


UPDATE, ora 23:30 / Carlos Tevez i-a acuzat pe oficialii CONMEBOL că vor să-i oblige pe el şi colegii lui să intre pe teren. “Nu putem să jucăm în aceste condiţii. Nu suntem în stare să intrăm pe teren, dar ei ne obligă. Stăm în vestiar de cinci ore şi nu ştim nimic, se joacă sau nu se joacă. Preşedinţii CONMEBOL şi FIFA vor ca noi să jucăm în aceste condiţii”, a declarat Carlos Tevez pentru Clarin.


UPDATE, ora 22:47 / CONMEBOL a anunţat că meciul River Plate – Boca Juniors se va disputa de la ora 00:15, după ce a fost amânat din nou startul partidei.


UPDATE, ora 22:27 / Conform Clarin, oficialii celor două cluburi nu vor ca meciul să se mai joace sâmbătă. O decizie finală va fi luată de CONMEBOL.


UPDATE, ora 22:00 / Conform Ole, oficialii clubului River Plate au cerut ca meciul să se dispute duminică, 25 noiembrie, cu porţile închise pentru a fi evitate alte incidente.


UPDATE, ora 21:45 / Meciul River Plate – Boca Juniors a fost suspendat o oră. Partida retur a finalei Copa Libertadores se va disputa de la ora 23:00. Anunţul a fost făcut de CONMEBOL pe pagina oficială de Twitter.


UPDATE, ora 21:38 / Fanii celor două echipei s-au luat la bătaie în afara stadionului, iar forţele de ordine s-au adunat în jurul arenei.


UPDATE, ora 21:27 / Autocarul echipei Boca Juniors a fost atacat de fanii lui River Plate, iar geamurile autovehiculului au fost sparte. În consecinţă, oficialii echipei oaspete au cerut suspendarea meciului. Conform presei din Argentina, doi jucătorii ai echipei au fost răniţi şi au cerut să fie transportaţi la spital.


Jocul retur pleacă de la scorul de 2-2, înregistrat în urmă cu două săptămâni, când Boca Juniors, cu al ei stadion poreclit La Bombonera, a fost gazdă. Boca Juniors, fosta echipă a lui Diego Maradona, a condus de două ori, dar nu a reuşit să obţină victoria, iar dacă a fost egal şi gazdele au avut contribuţia lor de vină, chiar dacă involuntar, marcând în proprie poartă pentru 2-2.

River Plate – Boca Juniors LIVE STREAM în finala retur a Copei Libertadores

River Plate – Boca Juniors este meciul retur al finalei Copa Libertadores şi se joacă sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 22:00 pe stadionul primei formaţii. Acest joc deosebit de interesant nu este însă preluat în direct de nici o televiziune din România. Puteţi rămâne conectat la evenimentele ce se vor petrece la Buenos Aires în timp real accesând FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

River Plate – Boca Juniors LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Disputa River Plate – Boca Juniors este unul dintre cele mai vechi derbyuri ale lumii şi naşte animozităţi incredibile de fiecare dată. Practic Buenos Aires este paralizat cu minim 48 de ore înaintea partidei, toată lumea vorbind numai despre duelul River Plate – Boca Juniors. Acum miza este şi mai mare, întrucât este pentru prima dată în istoria lor când cele două rivale se vor bate pentru câştigarea Copei Libertadores, echivalentul Champions League în America de Sud.

River Plate - Boca Juniors finala Copei Libertadores. Atmosfera din tur a fost fantastică (foto) şi aşa va fi şi la retur
River Plate – Boca Juniors finala Copei Libertadores. Atmosfera din tur a fost fantastică (foto)