Fotbal international

Riyad Mahrez l-a dat de gol pe Fernandinho: „Cine a spus că pleacă de la Manchester City?”. Reacția de milioane a lui Benjamin Mendy ?. VIDEO

24.12.2019 | 20:10
Riyad Mahrez la dat de gol pe Fernandinho Cine a spus ca pleaca de la Manchester City Reactia de milioane a lui Benjamin Mendy  VIDEO
ADVERTISEMENT

Riyad Mahrez și Benjamin Mendy, doi dintre fotbaliștii lui Manchester City, au participat la o sesiune de întrebări realizată pentru un post de televiziune britanic. Mijlocașul de bandă algerian, întrebat despre plecările de la echipă din iarnă, a „scăpat”, pe lângă numele lui David Silva, despărțire anunțată deja oficial, și pe cel al brazilianului Fernandinho, iar reacția lui Mendy spune totul.

Riyad Mahrez i-a anunțat plecarea lui Fernandinho

Ryad Mahrez a fost întrebat de realizatorul materialului video făcut pentru o televiziune britanică, într-o sesiune de întrebări cu răspunsuri date cât mai rapid, care jucător al echipei și-a anunțat în vară plecarea de pe „Etihad”.

ADVERTISEMENT

Promt, Mahrez a apăsat „butonul roșu” și a spus, pe lângă David Silva, fotbalist ce joacă ultimul sezon în tricoul „cetățenilor”, și numele brazilianului Fernandinho, iar după reacția lui Benjamin Mendy se poate spune că Mahrez a dezvăluit o informație ce trebuia să rămână în interiorul vestiarului.

Fernandinho, fotbalist descoperit de Mircea Lucescu

Fernandinho a fost adus în fotbalul european de Shahtior în 2005, când Mircea Lucescu era antrenorul „minerilor”. După opt ani în Ucraina, Manchester City a plătit pentru mijlocașul brazilian 40.000.000 de euro, iar Fernandinho a fost unul dintre oamenii de bază ai „cetățenilor” în ultimele sezoane.

ADVERTISEMENT

În cei șase ani și jumătate în care a evoluat la Manchester, Fernandinho a adunat 292 de prezențe în toate competițiile, reușind să marcheze 23 de goluri și 25 de pase decisive.

În tricoul „cetățenilor”, mijlocașul central brazilian a cucerit trei titluri în Premier League, patru Cupe ale Ligii, o Cupă și o Supercupă.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani are Fernandinho