Sport

RO Vaccinare îl ia peste picior pe Gigi Becali. Replica patronului FCSB: „Peste 3 ani, ai mei, nevaccinați, vor trece ca vijelia prin Europa”

Gigi Becali a ieșit la rampă cu noi declarații controversate despre vaccin, care ar avea ca efect scăderea de randament a fotbaliștilor. Autoritățile l-au luat peste picior pe patronul FCSB, dar și clubul Dinamo.
23.02.2022 | 11:48
RO Vaccinare il ia peste picior pe Gigi Becali Replica patronului FCSB Peste 3 ani ai mei nevaccinati vor trece ca vijelia prin Europa
Gigi Becali și Dinamo, luați peste picior de platforma guvernamentală RO Vaccinare. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
23-02-2022
09:48

Gigi Becali anunță hegemonia fotbaliștilor nevaccinați de la FCSB

Gigi Becali „a luat foc” după ce a fost ironizat de Platforma guvernamentală RO Vaccinare. Finanțatorul roș-albaștrilor își menține părerea anti-vaccin, motiv pentru care s-a contrazis în direct la TV cu jurnalistul Grigore Cartianu. Becali e de părere că injecția îi slăbește pe sportivi și din acest motiv echipa lui va defila prin Europa în următorii ani.

„Să vezi peste 3 cum vor trece ai mei, nevaccinați, ca vijelia prin Europa. Să vezi cum îl lasă în urmă Tavi Popescu pe Mbappe”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Dialogul lui Gigi Becali cu Grigore Cartianu

Gigi Becali: „Eu mi-am spus părerea mea. «RO Vaccinare» spune minciuna ei, eu spun ceea ce cred. Eu nu spun că așa e 100%. Eu spun ce cred, iar «RO Vaccinare» spune mincuna. «RO Vaccinare» știe ce se întâmplă cu oamenii care au anumite boli și care au murit după vaccin. Eu nu vorbesc despre cei sănătoși, ci despre cei bolnavi. ”
Grigore Cartianu: „Domnule Becali, nu e deloc corect să transmiteți mesajul acesta. Spuneți un neadevăr. Spuneți că cei de la «RO Vaccinare» știu adevărul, dar spun pe dos. De unde aveți concluzia asta?”

Gigi Becali: „Știi care e dovada? Doctorii mei, de la clinică, le-au spus celor care au cancer să nu se vaccineze. Eu nu vorbesc de cei sănătoși. Dacă celor bolnavi li se întâmplă ce li se întâmplă, înseamnă că e posibil că și la cei sănătoși se întâmplă ceva. Nu e 100%, așa cred.”
Grigore Cartianu: „Nu e nicio legătură demonstrată care să arate că o persoană bolnavă de cancer a murit după ce s-a vaccinat.”

Gigi Becali: „Bine, mă, demonstrată sau nedemonstrată, vaccinarea e lepădare. Vaccinarea nu e bună și vaccinul îmbolnăvește omul”
Grigore Cartianu: „Dumneavoastră sunteți vaccinat? Nu împotriva COVID. Alte vaccinuri aveți?”

Gigi Becali: „Dar ce te interesează?”
Grigore Cartianu: „Vă spun eu că ați făcut. Erați copil când ați făcut. Și nu v-a întrebat nimeni”

Gigi Becali: „Da, am făcut. Vaccinul ăla era altceva, asta e vaccin ca să omoare oameni”
Grigore Cartianu: „Spuneți o prostie cât casa de mare! Nu e corect!”

Gigi Becali: „Da. Care e problema? Eu așa zic”
Grigore Cartianu: „Nu e corect. O părere e o părere, dar faptul că un jucător nu joacă pentru că e vaccinat nu e în regulă”

Gigi Becali: „Da, dacă e vaccinat nu-l pun să joace. Să nu se vaccineze, că nu-l pun să joace! Ăia care sunt vaccinați la FCSB și vedeți că joacă înseamnă că s-au vaccinat la mișto”.
Grigore Cartianu: „E discriminare!”

Gigi Becali: „Păi, fac discrimare, na!”
Grigore Cartianu: „OK. Vă asumați treaba asta. ”

Gigi Becali: „Care e problema ta?”
Grigore Cartianu: „Am o problemă, domnule Becali. Din cauza dumneavoastră și a altora ca dumnevoastră, «șoșocari» din ăștia, mor oameni. De aceea am o problemă”

Gigi Becali: „Nu. Mor ăia vaccinații, bă! Ăia vaccinații mor, nu cei vaccinați.”
Grigore Cartianu: „Uitați-vă la Terapie Intensivă. Acolo, 90% sunt nevaccinați”

Gigi Becali: „Nu! E minciună!E invers”
Grigore Cartianu: „Întrebați la spitale. Nu aveți încredere în managerii de spitale?”

Gigi Becali: „Ei sunt obligați să spună minciuni. ”
Grigore Cartianu: „Domnule Becali, sunteți pe o pistă greșită. Cei care nu au imunitate bună, nu trebuie să se imunizeze și ei?”

Gigi Becali: „Să se imunizeze pe cale naturală, nu cu vaccinul care omoară oameni!”
Grigore Cartianu: „Știți câți călugări de pe muntele Athos au murit că nu s-au vaccinat?”

Gigi Becali: „Au murit doar ăia care au făcut vaccinul”
Grigore Cartianu: „Acum spuneți neadevăruri”

Gigi Becali: „De ce adevărul să fie la dumneata și nu la mine?”
Grigore Cartianu: „Eu merg pe știință.”

Gigi Becali: „Eu merg pe ce vreau eu. Care e problema dumneata?”
Grigore Cartianu: „Nu vreau să moară oameni”

Gigi Becali: „Eu nu vreau să moară oamenii. De aia nu vreau vaccin. Să vedeți peste 3-4 ani.”
Grigore Cartianu: „Aveți încredere în medicina mondială!”

Gigi Becali: „Am încredere în medicina dată de Dumnezeu, nu în cea care vrea să otrăvească oameni.”
Grigore Cartianu: „Dumnezeu face lucruri extraordinare. Dar mai trebuie să facem și noi”

Gigi Becali: „Eu am încredere în oamenii de știință. Am citit că vaccinul omoară oamenii”
Grigore Cartianu: „De unde erau oamenii ăștia? De la marginea stânii? Aveți încredere în Agenția Americană a Medicamentelor? În cea Europeană? Au zis că vaccinul e bun”

Gigi Becali: „Sunt mână în mana toți. Cum să am încredere în ei? Sunt mână în mână toți. La mine, dacă ești vaccinat, nu mai joci. Trebuie opriți ăia care sunt vaccinați”
Grigore Cartianu: „Dacă pandemia nu se termină și aveți un meci în Franța, în Conference League, ce faceți?”

Gigi Becali: „Ce fac? Nu mai joc fotbal… Nu joc fotbal. Nu mă interesează vaccinul care omoară oamenii. ”
Grigore Cartianu: „Dacă îi scoateți din echipă pe cei nevaccinați și ei merg la avocați, câștigă procesul”

Gigi Becali: „Să câștige. Care e problema? (n.r- râde) Unii mai fac glume. Hai să vă spun adevărul. Nu este adevărat că nu îi iau în lot pe vaccinați. Crețu, Vincius, Vali Ghroghe, Tănase și alții sunt vaccinați. Nu am treabă cu ei. Nu mă interesează. Îmi spun părerea mea. Nu-i oblig pe oameni să facă ceva. Eu cred că cei vaccinați pierd din putere. Nu înseamnă că cei vaccinați nu joacă pentru că sunt vaccinați, ci pentru că nu mai au putere”

La finalul meciului dintre Mioveni și FCSB, scor 1-1, patronul Gigi Becali a declarat că jucătorii vaccinați împotriva COVID-19 au un randament scăzut. Exemplele date au fost Claudiu Keșeru și Ciprian Deac.

Gigi Becali: “Tuturor vaccinaţilor le scade puterea!”

*O să râdeţi, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinaţi le scade puterea. N-aţi văzut şi la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren.

ADVERTISEMENT

Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! La toţi. *Văd şi la ai mei, la cei vaccinaţi. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, a spus Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB a lăsat de înțeles că roș-albaștrii chiar ar putea avea de câștigat în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, având în vedere că majoritatea jucătorilor campioanei sunt vaccinați.

ADVERTISEMENT

Platforma guvernamentală RO Vaccinare, răspuns pentru Gigi: “Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea”

Platforma guvernamentală RO Vaccinare i-a răspuns lui Gigi Becali printr-un comunicat în care neagă veridicitatea spuselor patronului FCSB, oferind în acest sens exemplele Manchester City sau Liverpool.

“Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19!

Dovada sportivă: 4 echipe din Premier League sunt în optimile Champions League, unde România, din păcate, nu are nicio echipă.
Așa cum vă prezentam și în 21 decembrie 2021, 77% dintre jucătorii din Premier League erau vaccinați cu schemă completă împotriva COVID-19, iar 84% erau vaccinați cu prima doză. Din aceeași ligă, două echipe erau vaccinate 100% cu schemă completă.

ADVERTISEMENT

De menționat faptul că două echipe, Manchester City și Liverpool, au câștigat prima manșă a optimilor Champions League cu 5-0, respectiv 2-0.

“Nu sunt studii care să susțină o bazaconie precum cea promovată recent”

Din punct de vedere medical și științific, nu sunt studii care să susțină o bazaconie precum cea promovată recent pe conturile de Facebook din România (“jucătorilor vaccinați le scade puterea”).

ADVERTISEMENT

Vaccinarea împotriva COVID-19 nu influențează performanțele jucătorilor de fotbal. În schimb, sunt suficiente studii care demonstrează că trecerea prin infecția cu SARS CoV-2 lasă sechele pe termen lung (Long COVID), iar acestea pot influența performanțele sportivilor.

Concluzia este simplă: să rămânem sănătoși, să ne bucurăm de fotbal, uitându-ne la cei care au încredere în știință și în medicină.

Vă rugăm să vă informați DOAR din surse credibile, oficiale!

Guardiola și Jurgen Klopp, antrenori pro-vaccinare!

Pep Guardiola și-a pierdut mama din cauza COVID-19 și a spus că „singura soluție” pentru jucători a fost să ia în considerare vaccinarea. „Când toți oamenii de știință, toți medicii, toți marii specialiști în medicină spun că singura soluție de eradicare sau de a ajuta să trecem peste acești doi ani de situație pandemică este vaccinarea, cred că ar trebui să ia în considerare acest lucru.” Pep Guardiola

Jürgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a lansat un apel pentru toată lumea să se vaccineze cu doza booster și i-a îndemnat pe sceptici să asculte de sfaturile experților.

„Nu îmi voi cere scuze pentru opinia pe care o am asupra vaccinării, indiferent cât de nepopular m-ar face în anumite părți ale societății. Dacă întâlnesc prieteni sau oameni din viața mea din afara fotbalului, la care țin și îmi spun că nu s-au vaccinat, fac tot posibilul să îi încurajez să asculte de experți. 

98% din jucătorii din Serie A sunt vaccinați

Niciodată nu este despre: ascultă-mă – ci este întotdeauna despre: ascultă-i pe cei care știu. Ignoră-i pe cei care pretind că știu. Ignoră minciunile și dezinformarea. Ascultă oamenii care știu cel mai bine. Dacă faci asta, ajungi să îți dorești vaccinul și rapelul”. 

Bundesliga, prima ligă de fotbal din Germania, și Seria A, prima ligă de fotbal din Italia, au transmis că în rândul jucătorilor înregistrați în ligile lor, procentul jucătorilor vaccinați cu schemă completă era de 94% în Germania, respectiv 98% în Italia”, se arată în comunicarea celor de la RO Vaccinare.

Platforma RO Vaccinare ia peste picior Dinamo și pe Gigi Becali!

Dacă în comunicatul oficial, cei care administrează platforma guvernamentală RO Vaccinare s-au abținut să scrie despre numele lui Gigi Becali, în comentariile de la postare, patronul FCSB, dar și clubul Dinamo au fost luați peste picior de reprezentanții autorităților.

Unul dintre utilizatori a scris în glumă faptul că “Jucătorii lui Dinamo s-au vaccinat degeaba”, aluzie la rezultatele negative obținute de “câini” în acest sezon. Răspunsul celor de la RO Vaccinare a stârnit multe zâmbete: “În prospect nu scrie că vaccinul face minuni”.

Captură de pe platforma RO Vaccinare
Captură de pe platforma RO Vaccinare

Gigi Becali a fost și el luat peste picior. La comentariul unui internaut: “L-am auzit pe virusologul de talie mondială, Becali George spunând asta”, cei de la RO Vaccinare au dat răspunsul: “Cine este acest bărbat?”.

Captură de pe pagina RO Vaccinare
Captură de pe pagina RO Vaccinare

CFR Cluj și Universitatea Craiova au printre cele mai mari rate de vaccinare din Casa Pariurilor Liga 1. La polul opus este FCSB, de la echipa lui Gigi Becali fiind vaccinați 8 sau 9 jucători.

“Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac. Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele. Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri”, Gigi Becali despre vaccin

  • 8.051.228 de români sunt vaccinați cu schema completă împotriva COVID-19
  • 14.775 de români au fost depistați pozitiv cu COVID-19 pe 22 februarie
ADVERTISEMENT