ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Arjen Robben ŞOCHEAZĂ: “Am SIMULAT! Îmi cer scuze”

UPDATE / Antrenorul Olandei, Louis van Gaal, a dezvăluit la finalul meciului cu Mexic care a fost momentul decisiv pentru "întoarcerea" rezultatului....
Autor: Adrian Căpriţă | 30.06.2014 | 00:20
Arjen Robben ŞOCHEAZĂ:

UPDATE / Antrenorul Olandei, Louis van Gaal, a dezvăluit la finalul meciului cu Mexic care a fost momentul decisiv pentru “întoarcerea” rezultatului.

ADVERTISEMENT

“Pauza de hidratare ne-a oferit timp să punem în practică planul B. Nu îmi pasă dacă jucăm contra celor din Costa Rica sau Grecia. Oamenii mei au urmărit ambele formaţii. Robben a fost fantastic. Eu sînt cu tactica, el e cu mentalul pe teren”, a declarat antrenorul Olandei.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT

*********************************************************************************

La finalul meciului, Arjen Robben a declarat că una din fazele primei reprize, la care olandezii au solicitat penalty, a simulat: “Îmi cer scuze! Primul a fost penalty, dar la a doua fază m-am aruncat, a fost o simulare, în prima repriză! N-ar fi trebuit să fac asta! Însă la final, a fost fault clar! De obicei, execut tot eu penaltyurile, dar am fost sigur că Huntelaar va marca! Merita acest moment!”

Faţă de calificarea senzaţională obţinută de Olanda pe final de meci, Robben a spus: “Îmi vine să plîng de emoţie, atît de puternic este sentimentul care mă încearcă după acest meci! Ne-am dorit enorm să cîştigăm acest meci, sînt foarte mîndru de aceşti tineri din echipă!”

ADVERTISEMENT

Discuţia lui Robben cu Huntelaar de la penalty!

Huntelaar, autorul golului victoriei Olandei, în minutul 90+4, a declarat: “Simt calificarea prin măduva oaselor! Nu vă pot exemplifica în cuvinte sentimentul! La penalty, Robben m-a întrebat dacă vreau să trag eu. I-am spus >”

Olanda s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale după ce au învins Mexicul cu 2-1, prin golurile marcate de Sneijder în minutul 88 şi Huntelaar, în minutul 90+4 din penalty!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!