Robben, la un pas să ajungă pe “Old Trafford”! Cum a picat transferul

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/04/2018, 19:51
Robben, la un pas să ajungă pe “Old Trafford”! Cum a picat transferul

În vara anului 2004, Arjen Robben era unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Olanda. Mijlocaşul ofensiv încânta la PSV şi atrăgea atenţia lui Manchester United şi Chelsea. Recent, fostul internaţional olandez a acordat un interviu revistei FourFourTwo în care a povestit că a fost aproape să se transfere pe “Old Trafford”.

“Am purtat o conversaţie foarte bună cu Alex Ferguson în timpul unei cine, când am fost în Manchester. Am discutat despre viaţă şi fotbal, iar apoi am fost la baza unde se pregăteşte Manchester United şi totul era bine. M-am întors la PSV şi nu s-a mai întâmplat nimic. Nu a fost un contact real şi totul a picat. PSV negocia cu Chelsea în acele momente. Am vorbit cu oficialii clubului şi mi-au plăcut planurile lor. Am avut o întâlnire şi totul a decurs rapid. Dacă Manchester United îmi făcea o ofertă, atunci când m-am întâlnit cu Alex Ferguson, semnam imediat. Nu s-a întâmplat asta şi nu am regrete”, a declarat Arjen Robben.

Robben, nouă ani în Bundesliga

Arjen Robben a jucat de-a lungul timpului pentru Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid şi Bayern Munchen, echipă la care evoluează din 2009. Pentru echipa naţională a Olandei, mijlocaşul de 34 de ani a bifat 96 de selecţii între 2003 şi 2017, timp în care a marcat 37 de goluri.

Închide ×