News

Robbie Williams, marea surpriză a organizatorilor UNTOLD pentru ediția aniversară din acest an

03.06.2019 | 13:19
Robbie Williams marea surpriza a organizatorilor UNTOLD pentru editia aniversara din acest an

Interpretul Robbie Williams reprezintă marea surpriză a organizatorilor Untold pentru ediția aniversară din acest an. Acesta se va afla pe scenă cu ocazia celui de-al cincilea festival Untold, unul care va avea loc în perioada 1 – 4 august, la Cluj-Napoca. Anunţul a fost făcut pe o rețea de socializare a evenimentului. De remarcat că este al doilea concert pe care artistul îl va susţine în România, după cel din 2015 de la Bucureşti. Robbie Williams se află, în prezent, în turneu în Statele Unite, iar în iulie va concerta în cadrul festivalului British Summer Time.

Robbie Williams, marea surpriză a organizatorilor Untold pentru ediția aniversară din acest an

Concertul reprezintă un succes al organizatorilor, având în vedere că Robbie Williams și-a ales pentru anul 2019 doar câteva locuri în întreaga lume în care va urca pe scenă, în această elită numărându-se și festivalul UNTOLD. De altfel, oamenii care se ocupă de festival promit că spectacolul va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoare și de producția impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment.

Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstarul britanic. Robbie Williams este născut pe 13 februarie 1974 și a făcut parte din legendarul grupul Take That. Și-a început cariera solo în 1996, cu un cover după piesa „Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat 12 albume de studio, cel mai recent datând din 2017, „Under The Radar Volume 2”.

Robbie Williams, marea surpriză a organizatorilor Untold pentru ediția aniversară din acest an. Robbie Williams
Robbie Williams se va afla pentru a doua oară în România. Sursă foto –
©EKP/MPI/Capital Pictures

Cine este Robbie Williams

Trebuie specificat că albumele lui Robbie Williams au fost vândute în peste 70 de milioane de copii. În urmă cu 13 ani, mai exact în 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor după ce a vândut într-o singură zi singură nu mai puțin de 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Interpretul a rupt norii și la capitol single-uri cu 7 melodii care au ajuns pe locul 1.

De altfel, aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, “Millennium”, “She´s The One”, “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ”, “Radio”, “Bodies” și “Candy”.