Life

Robert de la Casa Iubirii, adevăratul motiv pentru care a părăsit competiția: “Sătul de aceste conflicte, discuții, frustrări”

Robert de la Casa Iubirii a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care a părăsit competiția prezentată de Andreea Mantea. Tânărul a fost descalificat.
28.04.2022 | 11:43
Robert de la Casa Iubirii adevaratul motiv pentru care a parasit competitia Satul de aceste conflicte discutii frustrari
De ce a fost eliminat Robert de la Casa Iubirii. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Robert Andrei a fost descalificat de la Casa Iubirii. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea într-una dintre edițiile recente ale show-ului matrimonial difuzat la Kanal D. Concurentul a fost sătul de discuții și certuri și a vrut să plece acasă.

De ce a plecat Robert de la Casa Iubirii

În cadrul emisiunii Culisele Iubirii, moderată de Bianca Comănici, Robert a făcut declarații despre eliminarea sa din emisiune. Tânărul a mărturisit că și-a dorit să plece acasă din cauza conflictelor și discuțiilor care aveau loc în casă.

ADVERTISEMENT

“Am luat o decizie la nervi, nu zic că nu-mi pare rău, probabil încărcat de prea mult stres, certurile pe care le-am avut în emisiune cu unul dintre concurenți.

Probabil sătul de aceste conflicte mi-au adus această decizie de a prefera să nu mai continui. (…) Probabil sătul de atâtea discuții întruna, frustrări, am preferat să nu mai continui.”, a declarat Robert Andrei la Wownews.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul concurent a recunoscut că a simțit foarte multă invidie din partea unor concurenți. “Am simțit foarte multă invidie, cred că toți am văzut asta de acasă, invidia a fost foarte mare la adresa mea.”, a mai spus Robert.

Robert a recunoscut că i-a plăcut de Natalia la Casa Iubirii

Robert a recunoscut că i-a plăcut de Natalia, despre care a spus că “este o fată foarte frumoasă, educată, simplă, chiar o fată rar întâlnită”.

ADVERTISEMENT

Natalia a spus, în timpul unei gale, că ar fi vrut să-l cunoască mai bine pe Robert și nu pe Sorin, cu care acesta a avut tensiuni. Concurentul descalificat spune că Sorin este acum fericit că “i-a plecat concurența” din casă.

”Nu avea doi preferați (n.r. Natalia), că asta a spus și în gală. A spus că ea voia să mă cunoască mai bine pe mine. (…) Unele persoane au fost a doua opțiune în fața mea (…)

ADVERTISEMENT

Sorin a chemat-o zilele acestea pe Natalia (n.r. în camera roșie) că nu mai eram eu. A fost foarte fericit că nu m-am mai prezentat în emisiune și asta s-a văzut. 

Am observat și eu, când m-am uitat zilele astea, că el era foarte fericit că i-a plecat concurența din casă. Natalia i-a spus că a vrut să mă cunoască mai bine pe mine. Sorin trebuie să-și asume că el este o a doua opțiune.”, a mai declarat Robert în cadrul emisiunii moderate de Bianca Comănici.

Tânărul a discutat cu toate fetele din emisiune și a spus că își dorește o fată matură lângă el, nu una pe care să o “crească”.

“Ei sunt în faza de cunoaștere. Ea și-a făcut o idee despre ce și-ar dori de la un bărbat. Eu am spus asta de la început. Eu îmi doresc o fata mai matura și nu stau să le cresc.

Eu am vorbit cu toate fetele și am clarificat și discuții din casa și să le ajut cu decizii. M-au considerat un frate mai mare.

Cu Kinga am avut discuții frumoase. Ea simțea o atracție fata de mine. Îi plăcea felul meu mai matur. Nu greutatea te ajută să fii bărbat.”, a continuat Robert.

Ce spune Robert despre Bianca Mitroi

Fostul concurent a făcut dezvăluiri și despre Bianca Mitroi, care a fost acuzată că a jucat la două capete cât timp a fost concurentă la Casa Iubirii. Robert susține că tânăra nu știa ce își dorește, da ar vrea foarte mult să revină în competiție și este de părere că tânăra nu-l place pe Sorin cu adevărat.

“Bianca m-a ales pe mine la început și mereu a menționat asta despre mine. Dar intrând în jocul nostru și Sorin, așa a fost să fie prin acel dans și acea apropiere, Bianca nu prea a știut ce voia. 

Nici acum nu știe ce vrea. De fapt, știu ce vrea Bianca acum. Doar să intre în casă. Sorin, în momentul de față, este un motiv pentru ca ea să intre în casă.

Nu cred (n.r. că îl place cu adevărat pe Sorin), în gală s-a și discutat despre asta, ‘Cu Robert sunt în inimă și cu Sorin în minte’. Cred că întotdeauna atunci când ești îndrăgostit îți asculți inima.

Aici sunt niște jocuri pe care ea le-a făcut, ea m-a acuzat că i-a oferit o întâlnire Corinei, iar la întâlnire am vorbit despre ea”, i-a spus Robert Biancăi Comănici, la Culisele Iubirii.

După eliminare, Robert a luat decizia de a mai da o șansă relației cu fosta sa iubită.

ADVERTISEMENT