News

Robert De Niro şi Gary Oldman, roluri principale într-un film despre istoria României! Bobby Păunescu este regizorul

22.11.2019 | 15:22
Robert De Niro si Gary Oldman roluri principale intrun film despre istoria Romaniei Bobby Paunescu este regizorul
ADVERTISEMENT

Actorii Robert De Niro şi Gary Oldman vor avea roluri principale într-un film despre istoria României din ultimii 30 de ani! Proiectul a fost scris și va fi regizat de Bobby Păunescu și îl va avea în prim plan pe luptătorul Daniel Ghiță. Conform celor de la Adevărul, negocierile pentru „Playground 30“, așa cum se cheama filmul, au fost în mare parte finalizate. Filmul va scoate în evidență ultimele trei decenii ale României, dar prin intermediul vieţii sportive a unui campion mondial la K1, Daniel Ghiţă, prieten apropiat al lui Bobby Păunescu.

Robert De Niro şi Gary Oldman, roluri principale într-un film despre istoria României!

Actorul american Robert De Niro şi britanicul Gary Oldman au acceptat să joace în producția românului. De Niro va avea rolul antrenorului, iar managerul lui Ghiţă va fi Oldman. Trebuie să știți că „Playground 30“ are un buget impresionant de 18,9 milioane de dolari. Filmul reprezintă o co-producţie Paramount (SUA), China Film Corp, Păunescu Films (UK) şi Studioul Buftea (România).

ADVERTISEMENT

Între timp, regizorul Bobby Păunescu a declarat la B1 TV că faza de preproducţie este stabilită pentru primul trimestru din 2020. Acesta a acceptat să spună și câteva lucruri din interior. Astfel, filmările vor avea loc în trei ţări, însă preponderent în România, la studiourile din Buftea. Vă reamintim că Daniel Ghiţă este un kickboxer român, care a concurat la categoria super grea. Acesta a fost retras pentru o perioadă, dar acum evoluează în competiţiile Glory International.

Bobby Păunescu este regizorul

De-a lungul timpului, Daniel Ghiţă a avut parte de mai multe recorduri impresionante în carieră. Acesta şi-a făcut debutul în Campionatul Mondial de Muay Thai în 1999 în Bangkok, Thailanda. A câştigat toate meciurile prin knock-out până în semifinale, unde a pierdut în faţa lui Alexey Ignashov. Ghiţă  are și o medalie de bronz la Campionatul Mondial de Muay Thai, în 2001, şi locul doi la Campionatul European la aceeaşi disciplină în Portugalia, în 2002.

ADVERTISEMENT

În 2003, a înregistrat cel mai rapid KO din istoria stilului Muay Thai la Campionatul Mondial din Thailanda, după doar 30 de secunde de joc împotriva unui luptător australian. În 2004, Ghiţă a intrat în circuitul Local Kombat în România. În 2012, Daniel Ghiţă a câştigat cel mai important titlu mondial la categoria grea, în cadrul „It’s Showtime“ din Leeuwarden.   După ce a spus pas vieții sportive, acesta a revenit și l-a provocat pe Cătălin Moroșanu. Deocamdată, meciul este departe de a avea loc.