Life

Robert De Niro, tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Cine este iubita actorului

Robert De Niro a luat pe toată lumea prin surprindere când a spus că mai are un copil. Actorul a devenit tată pentru a șaptea oară, la vârsta de 79 de ani.
09.05.2023 | 19:29
Robert De Niro tata pentru a saptea oara la 79 de ani Cine este iubita actorului
Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Robert De Niro a făcut un anunț complet neașteptat: are încă un copil. În timpul unui interviu, actorul l-a corectat pe reporterulcare l-a întrebat cum este să fie tatăl a șase copii. Starul are acum 79 de ani.

Robert De Niro a devenit tată la 79 de ani. Când i s-a născut al șaptelea copil

Robert De Niro, care în vara anului trecut a împlinit 79 de ani, a anunțat că i s-a născut al șaptelea copil. Starul cinematografiei internaționale a făcut dezvăluirea săptămâna aceasta, în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada.

ADVERTISEMENT

Atunci când reporterul l-a întrebat cum este să fie tatăl a șase copii, actorul căruia i-a fost spart apartamentul înainte de Crăciun, l-a corectat. Starul din Nașul a intervenit și a precizat nu are șase, ci șapte copii, pentru că, recent, un alt copil a venit în viața lui.

Totuși, nu a menționat nimic despre sexul sau numele bebelușului născut de curând. „Tocmai mi s-a născut un copil”, a spus Robert De Niro în fața camerelor de filmat, spre surprinderea tuturor.

ADVERTISEMENT

Cine ar putea fi mama copilului lui Robert De Niro

Chiar dacă actorul omagiat la Oscar nu a dezvăluit identitatea femeii care l-a făcut tată din nou, se cunoaște faptul că ultima relație a avut-o cu instructorul de arte marțiale Tiffany Chen. În iulie 2022, ei au fost fotografiați în timp ce se țineau de mână.

De asemenea, Tiffany Chen a fost surprinsă cu burtica de gravidă, în martie 2023, în Santa Monica, California. Totodată, reprezentantul lui Robert De Niro, a confirmat pentru DailyMail.com că nu a fost vorba despre o greșeală și că într-adevăr are șapte copii.

ADVERTISEMENT

Interviul a avut loc săptămâna aceasta, când promova noul său film: About My Father. El a mai vorbit și despre cum se poartă în calitate de tată. „Trebuie să fii sever în privința lucrurilor. Vreau să spun că nu există nicio cale de mijloc cu copiii.

Nu-mi place să fiu nevoit să fac legea și chestii de genul ăsta. Dar, uneori, pur și simplu nu ai de ales. Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce e mai bine cu copiii”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT

Amintim că De Niro și soția lui, Grace Hightower, au pus punct unui mariaj de 20 de ani, în 2018. Împreună au avut doi copii: Elliot (25 de ani) și Helen (11 ani). Din căsnicia cu Diahnne Abbott mai are alți doi, pe Drena (51 de ani) și pe Raphael (46 de ani). Iar din relația cu Toukie Smith au rezultat gemenii Aaron and Julian (27 de ani).

ADVERTISEMENT