News

Robert De Niro, un nou atac contra lui Donald Trump. ”Tipul este un monstru”. Elon Musk sare în apărarea fostului președinte

Robert De Niro este, de mulți ani, unul dintre cei mai vehemenți critici ai lui Donald Trump. Actorul spune că o revenire a lui Trump la Casa Albă ar avea consecințe grave
04.05.2024 | 16:12
Robert De Niro un nou atac contra lui Donald Trump Tipul este un monstru Elon Musk sare in apararea fostului presedinte
Robert De Niro spune că Donald Trump este răul absolut pentru SUA Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Robert De Niro a încercat, din nou, să tragă un semnal de alarmă asupra severității consecințelor revenirii lui Donald Trump în Biroul Oval de la Casa Albă.

Robert De Niro, un nou atac contra lui Donald Trump

În ciuda personajelor negative pe care le-a interpretat în carieră, actorul spune că nu l-ar juca niciodată pe fostul președinte. „M-am săturat să îl fac în toate felurile… Este cu adevărat, cu adevărat o persoană bolnavă. (…)

ADVERTISEMENT

(Nu l-aș juca n.r.) niciodată. Nu există nimic la el – nu există niciun lucru pozitiv la el pe care să-l văd”, a declarat Robert De Niro la MSNBC.

Actorul a transmis un avertisment pentru cei care îl vor vota pe Donald Trump, în ciuda a tot și toate. „Nu cred că înțeleg cât de periculos va fi dacă, Doamne ferește, va deveni vreodată președinte (din nou n.r.). Nu cred că înțeleg cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Și, din punct de vedere istoric, din câte văd, în Germania nazistă au pățit-o cu Hitler. Nu îl iau în serios. Arată ca un clovn. Se comportă ca un clovn.

Mussolini, același lucru. Tipii ăștia, nu știu de ce, arată ca niște clovni. Cumva, oamenii, acel element al societății, se identifică cu ei.”

ADVERTISEMENT

Un al doilea mandat Trump, a mai spus De Niro, „ar fi un haos dincolo de imaginația noastră. Nu există niciun mister în ceea ce-l privește. Nu se ascunde și ceea ce spune el este ceea ce va fi dacă va deveni președinte”.

Laureatul premiului Oscar a fost întrebat și dacă consideră că democrația americană este în pericol. De Niro a răspuns că îngrijorarea are ca obiect lucruri primordiale.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre bine și rău. Punct. Tipul este un monstru. Este mai mult decât rău. Este aproape ca și cum ar vrea să facă cele mai oribile lucruri la care se poate gândi pentru a obține… o reacție din partea noastră? Nu știu ce e, dar e al naibii de înfricoșător”, a mai avertizat actorul.

Elon Musk sare în apărarea fostului președinte

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a postat o replică la declarațiile lui Robert De Niro, scriind că politicile administrației Trump „nu seamănă deloc cu cele ale lui Hitler”.

„Ei bine, Trump a fost de fapt deja președinte timp de 4 ani și politicile sale nu semănau deloc cu cele ale lui Hitler, așa că acest lucru nu are niciun sens.

De fapt, cu Acordurile Abraham, el a făcut unele progrese în direcția păcii în Orientul Mijlociu, ceea ce cu siguranță nu era pe agenda lui Hitler”, a scris Elon Musk pe X.

 

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni