Sport

Robert Glință, despre experiența trăită la Jocurile Olimpice 2020: „Voi prețui pentru tot restul vieții!”

Robert Glință a vorbit despre experiența trăită la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
31.07.2021 | 09:45
Robert Glinta despre experienta traita la Jocurile Olimpice 2020 Voi pretui pentru tot restul vietii
ADVERTISEMENT

Înotătorul, în vârstă de 24 de ani, a avut evoluții bune la JO 2020, deși nu a cucerit nicio medalie.

Acesta a prins finala în cadrul probei de 100 metri spate, însă, din păcate, s-a clasat pe locul 8.

ADVERTISEMENT

Robert Glință, despre experiența trăită la Jocurile Olimpice 2020

Robert Glință susține că a trăit momente minunate la JO 2020, pe care le va prețui pentru tot restul vieții.

Deși și-ar fi dorit să obțină o medalie, tânărul înotător este bucuros pentru experiența pe care a acumulat-o la Tokyo.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este încheierea cele-i de-a doua ediții a Jocurilor Olimpice la care am participat. O experiență cu adevărat minunată și spectaculoasă pe care o voi prețui pentru tot restul vieții mele.

Multe felicitări câștigătorilor, dar și fiecărui atlet care a depus un efort extraordinar pentru a performa la cel mai înalt nivel posibil. Experiența câștigată este imensă și am spus-o odată, o voi spune din nou. Sigur, triumful este foarte frumos și acesta este întotdeauna obiectivul, dar ceea ce cred că este cu adevărat valoros, este persoana care devenim în tot acest proces în care vrem să ne atingem obiectivele.

ADVERTISEMENT

Toate aceste experiențe, urcușurile și coborâșurile, victoriile și lecțiile, ne modelează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final. Sunt cu adevărat recunoscător pentru sprijinul tuturor și vă spun cel mai mare mulțumesc!”, se arată în mesajul postat de Robert Glință, pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Glință (@robglinta)

Robert Glință, uluit de evoluțiile lui David Popovici

Robert Glință s-a declarat uimit de evoluțiile pe care David Popovici le-a avut la Tokyo, ținând cont că are doar 16 ani.

ADVERTISEMENT

David Popovici a terminat pe locul 4 în finala la 200 de metri liber, ratând medalia de bronz, însă prestația sa a fost una uimitoare.

Sportivul român a reușit să-l depășească pe campionul european Martin Malyutin, care a terminat pe locul 5.

„Este uimitor ce a reuşit David la vârsta de 16 ani, este o performanţă pe care e greu s-o concepem la adevărata ei valoare.

David nu este un fenomen doar pentru nataţia românească, este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial. Sper din tot sufletul că va avea cale liber în performanţă, este setat din plin pentru succes, are un caracter şi o personalitate demne de toată admiraţia,

Eu îl admir şi îl respect şi sper să aibă toată susţinerea, de care are nevoie, pentru a reuşi să-şi atingă potenţialul lui adevărat, care este fabulos, uriaş”, a declarat Robert Glință, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT