Fotbal intern

Jucătorul monitorizat de FCSB, încă un gol în Liga 2! Golgeterul echipei de pe primul loc, tot mai aproape de roș-albaștri

10.04.2019 | 15:12
Jucatorul monitorizat de FCSB inca un gol in Liga 2 Golgeterul echipei de pe primul loc tot mai aproape de rosalbastri

Viitorul sună bine pentru FCSB și Gigi Becali.  Roș-albaștrii au o colecție de jucători tineri cu care speră să atingă performanțe importante dar pe care speră și să obțină numeroși bani. Cu toate acestea, fanii FCSB pot sta liniștiți dacă Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase vor fi vânduți de către FCSB. Asta pentru că roș-albaștrii au resurse să îi înlocuiască, în persoana unui puști împrumutat în Liga 2, la Academica Clinceni.

Robert Ion este împrumutat de FCSB la Academica Clinceni

Este vorba despre Robert Ion, tânărul fotbalist de numai 18 ani. Fotbalistul născut pe 5 septembrie 2000 a reușit să înscrie încă un gol pentru cei de la Academica Clinceni, liderul surpriză al ligii secunde de fotbal din România. Ilfovenii au învins pe cei de la CS Balotești cu 4-0, iar Ion a înscris al treilea gol al Academicii.

Pentru Robert Ion a fost al nouălea gol la Academica Clinceni, în 23 de partide. Fotbalistul împrumutat de la FCSB este coleg la Academica Clinceni cu alți jucători sosiți de la echipa roș-albaștrilor, precum Vlad Mihalcea, Ovidiu Horsia, Mihailo Mitrov, Salvatore Marrone, Cristian Dumitru, Alexandru Dinu sau Alexandru Nicola.

Robert Ion este împrumutat de Academica Clinceni la FCSB

Academica Clinceni, „satelitul” lui FCSB

În etapa precedentă, victoria celor de la Academica Clinceni cu Snagov, Robert Ion și colegii săi au fost monitorizați din tribune de către oficialii celor de la FCSB. Tânărul fotbalist s-a arătat încântat de faptul că a reușit și atunci să înscrie: „Sper că am reuşit să lăsăm o impresie bună toţi cei care am venit de la Steaua şi mă bucur foarte tare că suntem urmăriţi de cei din conducerea Stelei. Este un plus de experienţă să joci cu seniori care au meciuri prin Liga 1, este un lucru foarte important că joci la un alt nivel. Mă mai sună domnul Argăseală aproape după fiecare meci”, a declarat Robert Ion pentru Telekom Sport.

După victoria contra celor de la CS Balotești, Academica Clinceni a ajuns la 67 de puncte în 29 de etape, cu 22 de victorii, 1 egal și 6 înfrângeri. Astfel, ilfovenii au un avantaj de 7 puncte față de Chindia Târgoviște și U Cluj, cu un meci în plus disputat și cu 9 etape rămase de jucat din Liga 2.