Robert Lewandowski a găsit vinovatul pentru eliminarea lui Bayern. Tactica greșită a lui Niko Kovac

Sorin Dumitrescu   
in Champions League
14/03/2019, 12:56
Robert Lewandowski a găsit vinovatul pentru eliminarea lui Bayern. Tactica greșită a lui Niko Kovac GALERIE FOTO
Robert Lewandowski îl consideră pe antrenorul Niko Kovac vinovat de eliminarea lui Bayern

Starul campioanei Germaniei, atacantul polonez Robert Lewandowski, a găsit vinovatul pentru eliminarea lui Bayern Munchen din optimile de finală ale Champions League. După 0-0 la Liverpool, în primul meci, bavarezii au fost învinși acasă cu scorul de 3-1 și astfel nici o echipă din Bundesliga nu a mai rămas în competiție, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2006 până acum.

Robert Lewandowski a găsit vinovatul pentru eliminarea lui Bayern: antrenorul Niko Kovac

În opinia golgeterului bavarez tactica greșită a antrenorului Niko Kovac este cauza eliminării. Polonezul consideră că s-a greșit în ambele meciuri, abordându-se un stil mult prea defensiv, care nu avea cum să ducă la crearea de ocazii de gol la poarta lui Liverpool. În primul meci Bayern aproape că nu a existat în apropierea careului advers, dar nici la retur situația nu s-a schimbat prea mult, golul germanilor fiind de fapt autogolul lui Matip.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

“În primul meci nu am riscat deloc în ofensivă, nu am încercat deloc să atacăm și să marcăm și nu înțeleg de ce. Și acum s-a întâmplat la fel. Cred că asta a fost problema noastră. Nu am avut ocazii și nu am atacat.

Robert Lewandowski e supărat pentru că Bayern a jucat prea prudent
Robert Lewandowski e supărat pentru că Bayern a jucat prea prudent

Și gafa portarului Manuel Neuer a fost fatală

Eu am avut parte de multe dueluri, dar atunci când ești singur cu trei jucători buni nu ai prea multe șanse de reușită. Am jucat acasă și nu ne-am făcut jocul, acesta e motivul pentru care Liverpool a câștigat. Nu sunt deloc fericit. Sunt nervos pentru că știm că trebuia să jucăm mult mai bine” 

Jurgen Klopp s-a temut mult de această dublă confruntare, pentru că recordurile sale ca antrenor împotriva lui Bayern nu erau de natură să îl încurajeze. Însă Liverpool a făcut un meci tactic perfect la Munchen și a avut forță în atac, surprinzând deseori pe picior greșit defensiva germană. În plus, i-a ajutat și portarul Manuel Neuer, autorul unei gafe incredibile.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×