Sport

Robert Lewandowski a spus câți ani mai poate juca fotbal: „Poate voi reuși să ridic ștacheta și mai sus!”

Robert Lewandowski a spus câți ani mai poate juca fotbal.
15.09.2021 | 20:28
Robert Lewandowski a spus cati ani mai poate juca fotbal Poate voi reusi sa ridic stacheta si mai sus
Robert Lewandowski a spus câți ani mai poate juca fotbal: „Poate voi reuși să ridic ștacheta și mai sus!”. Sursă foto: wallpapercave.com
ADVERTISEMENT

Golgheterul lui Bayern Munchen nu se gândește să se lase prea curând de fotbal și susține că încă mai poate să evolueze la cel mai înalt nivel, ba chiar mai mult, le promite fanilor că va încerca să marcheze și mai multe goluri.

Robert Lewandowski are un nou început de sezon foarte bun la Bayern Munchen, marcând multe goluri și în Bundesliga, dar și împotriva Barcelonei, în primul meci al sezonului din Champions League pentru bavarezi.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski a spus câți ani mai poate juca fotbal

Robert Lewandowski a spus că nu se gândește la retragere și consideră că mai poate evolua minim încă patru ani la cel mai înalt nivel din fotbal: „Mai pot juca mulți ani de acum încolo.

„Din punct de vedere fizic, sunt în formă bună, și am și mentalitatea potrivită. Poate voi reuși să ridic ștacheta și mai sus.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că mai pot juca pentru încă cel puțin patru ani. Și după asta, vreau să văd cum mă simt, cât va mai dura cariera mea”, a mai spus Robert Lewandowski pentru cotidianul german Bild.

„Îl întrebam pe Szukala, când eram la Steaua, cum se antrenează Lewandowski și mi-a spus că e profesionist 100% și la antrenemante și în afara lui.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că stă după antrenamente și că pregătește mult finalizările și execuțiile, iar asta se vede în cifrele lui”, a spus și Nicolae Dică, la TV TelekomSport.

  • 33 de ani a împlinit Robert Lewandowski pe 21 august

Lewandowski a început din nou sezonul în forță

Robert Lewandowski a început și noul sezon în forță pentru Bayern Munchen, iar atacantul polonez continuă să fie mașinăria de goluri, pe care au așteptat-o multă vreme fanii bavarezilor.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Robert Lewandowski a jucat 6 meciuri în toate competițiile pentru Bayern Munchen, reușind să marcheze nu mai puțin de 10 goluri și să ofere 1 pasă decisivă.

Totodată, Robert Lewandowski este și principalul favorit la câștigarea unui Balon de Aur, trofeu care va fi acordat în acest an pentru sezonul trecut, dar și pentru sezonul 2019-2020.

În sezonul 2019-2020, Balonul de Aur nu a mai fost acordat din cauza pandemiei de coronavirus, iar Robert Lewandowski era atunci marele favorit la câștigarea trofeului, câștigând tot ce se poate cu Bayern Munchen, sub comanda lui Hansi Flick, actualul selecționer al Germaniei.

Robert Lewandowski este jucătorul lui Bayern Munchen din 2014, când a venit de la rivala Borussia Dortmund, liber de contract, bavarezii profitând de faptul că polonezul nu și-a prelungit contractul.

Din acel moment, Robert Lewandowski a devenit omul numărul unu din atacul campioanei Germaniei și a refuzat oferte bune venite pe numele său din partea unor cluburi imense, precum Real Madrid sau Barcelona.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT