Nicio categorie

Robert Lewandowski, ACUZAT că a BĂTUT un elev!

Australian Open ţine încă prima pagină a multor ziare europene mai ales datorită semifinalei dintre Roger Federer şi Rafael Nadal, iar în Germania a apărut un scandal cauzat de transferul lui...
24.01.2014 | 09:47
ADVERTISEMENT

Australian Open ţine încă prima pagină a multor ziare europene mai ales datorită semifinalei dintre Roger Federer şi Rafael Nadal, iar în Germania a apărut un scandal cauzat de transferul lui Robert Lewandowski de la Borussia Dortmund la Bayern Munchen.

“S-a repezit la mine ca un taur furios!”

ADVERTISEMENT

Bild, cel mai important cotidian din Germania, iese pe mărturia unui minor de 17 ani care susţine că atacantul Robert Lewandowski l-a agresat, lovindu-l puternic cu podul palmei peste frunte. În acelaşi timp, puştiul admite că el este cel care l-a provocat, după ce, în momentul în care s-a întîlnit cu fotbalistul, i-a arătat degetul mijlociu din cauza supărării pricinuite de transferul de la Borussia Dortmund la marea rivală Bayern Munchen.

bild

ADVERTISEMENT

Ce poate face Federer?

Ca de obicei în ultimele zile, L’Equipe dedică un spaţiu important turneului de Grand Slam de la Australian Open. De această dată, vorbim despre cel mai aşteptat meci al competiţiei de la Antipozi şi anume întîlnirea dintre Rafael Nadal şi Roger Federer. Disputa va avea loc în semifinale şi cum spaniolul este favorit, prestigioasa publicaţie franceză încearcă să descifreze atuurile care l-ar putea ajuta pe elveţian să răstoarne toate calculele.

lequipe

Scandalul uriaş în care este implicat Rosell

ADVERTISEMENT

Toate cotidienele spaniole, printre care şi cel mai important, Marca, au ieşit vineri pe prima pagină cu scandalul creat în jurul lui Sandro Rosell. Preşedintele Barcelonei şi-a prezentat joi demisia după ce s-au descoperit mai multe nereguli în sumele plătite pentru transferul lui Neymar de la Santos la Barcelona. Cu toate că oficialul a declarat în repetate rînduri că nu s-a plătit niciun alt comision pe lîngă cele 57 de milioane de euro, se pare că suma totală scoasă din conturile clubului a depăşit 70 de milioane de euro.

1390523162_extras_mosaico_noticia_1_g_0

“Inter e un model de integritate”

Gazzetta dello Sport pune accent pe o reacţie a noului conducător al lui Inter Milano, indonezianul Thohir la adresa oficialilor lui Juventus care au criticat atitudinea conducătorilor marii rivale din capitala modei, sugerînd că din cauza acestora din urmă a picat schimbul de atcanţi Vucinici – Guarin, cu toate că toată lumea dădea mutarea drept sigură.

ADVERTISEMENT

gazzetta

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri