Sport

Robert Lewandowski, dat de gol de soție în privința transferului la FC Barcelona. Anunțul făcut de Anna

Golgheterul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, are șanse mari să se transfere în Spania, la FC Barcelona, iar soția sa a confirmat zvonurile indirect.
16.04.2022 | 12:19
Robert Lewandowski dat de gol de sotie in privinta transferului la FC Barcelona Anuntul facut de Anna
Robert Lewandowski o va părăsi pe Bayern Munchen după 8 ani. Sursă foto: Instagram @robertlewandowski
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai curtați jucători ai planetei, deși nu a reușit să câștige Balonul de Aur și a ajuns la 33 de ani.

Robert Lewandowski, din ce în ce mai aproape de Barcelona: „A ajuns la un acord”

Atacantul polonez are șanse foarte mici să mai rămână la Bayern Munchen, iar postul TVPSport din Polonia a dezvăluit că „Lewa” a ajuns deja la o înțelegere cu echipa catalană:

ADVERTISEMENT

„Lewandowski a anunțat deja clubul Bayern că nu-și va mai prelungi contractul și că a ajuns la un acord cu Barcelona”, au surprins jurnaliștii.

Robert Lewandowski nu dorește să își mai prelungească contractul scandent în vara lui 2023 și simte nevoia de o schimbare după opt ani la Munchen.

ADVERTISEMENT

Cum a fost dat de gol Lewandowski de frumoasa lui soție, Anna: „Încep să învăț limba spaniolă”

Foarte prezentă în social media, Anna Lewandowska, preparator fizic și karatistă, a cerut sfaturi fanilor de pe pagina ei oficială de Instagram pentru a învăța limba spaniolă.

Cum l-a dat de gol soția pe Robert Lewandowski
Cum l-a dat de gol soția pe Robert Lewandowski

„Salutare! Încep să învăț limba spaniolă. Orice sfaturi? Dați-mi de veste”, a scris Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Conform aceleași publicații poloneze, Robert Lewandowski i-a transmis directorului general al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn, că va semna un contract pe trei ani cu FC Barcelona.

Robert Lewandowski a scris istorie pentru Bayern Munchen

Robert Lewandowski a jucat 370 de meciuri pentru gruparea bavareză și a marcat un număr incredibil de goluri:  341, oferind și 69 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei Poloniei este evaluat conform Transfermarkt la 50 de milioane de euro. Bayern Munchen l-a adus gratis în 2014 de la Borussia Dortmund.

Pentru a-l aduce pe Camp Nou, Barcelona va trebui însă să plătească o sumă de bani importantă și care să se apropie de cota de piață a jucătorului.

ADVERTISEMENT