Sport

Robert Lewandowski, în Italia? Destinație șoc pentru starul lui Bayern Munchen: „Sunt foarte apreciat acolo”

Robert Lewandowski nu a primit Balonul de Aur, dar a fost totuși desemnat cel mai bun fotbalist din lume la gala Golden Boy. Întrebat despre viitoarea sa destinație, polonezul a dat un răspuns neașteptat.
14.12.2021 | 07:59
Robert Lewandowski in Italia Destinatie soc pentru starul lui Bayern Munchen Sunt foarte apreciat acolo
Robert Lewandowski, în Italia? Destinație șoc pentru starul lui Bayern Munchen: „Sunt foarte apreciat acolo”. FOTO: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Continuă aprecierile pentru Robert Lewandowski, care a făcut din nou un sezon excepțional. Desemnat cel mai bun fotbalist din lume în cadrul galei Golden Boy, atacantul în vârstă de 33 de ani a surprins cu o declarație oferită după primirea premiului

Contractul polonezului cu gruparea bavareză expiră la finalul sezonului 2022-2023, iar acesta ia în calcul să nu își mai prelungească înțelegerea, după aproape un deceniu petrecut la Munchen.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski ia în calcul varianta Serie A: „E posibil”

Dorit în Premier League, mai ales de campioana Manchester City, sau în LaLiga, de către Real Madrid, lui Lewandowski pare că i-ar plăcea ca Serie A să fie următorul mare campionat în care evoluează.

„Să joc în Italia? Nu pot vorbi despre ceva ce nu știu încă, dar știu că sunt foarte apreciat acolo. E posibil, mai ales că, dacă o să vin în Italia, o să am ocazia să înfrunt o sumedenie de fotbaliști și de echipe extraordinare”, a declarat Robert Lewandowski, la gala Golden Boy.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski joacă din 2010 în Bundesliga, acolo unde a îmbrăcat tricourile lui Dortmund și Bayern Munchen. Cotat de transfermarkt.com la 60 de milioane de euro, polonezul ar putea pleca din Bavaria chiar vara viitoare.

Lewa e dorit cu insistență pe Santiago Bernabeu. Zvonurile spun că atacantul a avut o ofertă de la Real Madrid chiar și înainte de startul acestui sezon, dar că a preferat să rămână la echipa pregătită de Julian Nagelsmann.

ADVERTISEMENT

Polonezul a vorbit din nou despre Lionel Messi

Nu doar aprecierile pentru Robert Lewandowski continuă, ci și polemica legată de decernarea Balonului de Aur din acest an. În urmă cu o săptămână, polonezul a făcut o declarație controversată la adresa lui Lionel Messi.

Acesta a dat de înțeles că nu este 100% convins de discursul argentinianului, care l-a lăudat după ce a luat al șaptelea Balon de Aur și a afirmat că Lewa ar fi trebuit să aibă trofeul acasă pentru evoluțiile din 2020.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, Robert Lewandowski a revenit cu o nouă declarație, susținând că vorbele i-au fost interpretate greșit și că nu l-a bănuit niciodată de ipocrizie pe starul lui PSG.

„Comentariile mele au fost interpretate greșit. Nu am spus niciodată că nu au fost sincere cuvintele lui Messi. Dimpotrivă, discursul său din cadrul ceremoniei de la Paris când a spus că, în opinia sa, merit Balonul de Aur 2020, m-a emoționat și m-a făcut cu adevărat fericit.

Prin comentariile mele am vrut doar să spun că, desigur, m-aș bucura foarte mult dacă vorbele lui Messi ar fi ascultate. Îl respect și apreciez peste măsură pe Lionel Messi și din nou îl felicit pentru câștigarea Balonului de Aur 2021”, a declarat Lewandowski, pentru postul polonez Kanale Sportowym.

ADVERTISEMENT