Sport

Robert Lewandowski, omul recordurilor. Ce s-a întâmplat în meciul cu Barcelona

Starul polonez doboară record după record în tricoul lui Bayern Munchen. Dubla cu Barcelona l-a adus din nou în centrul atenției.
15.09.2021 | 09:33
Robert Lewandowski omul recordurilor Ce sa intamplat in meciul cu Barcelona
ADVERTISEMENT

Fără Lionel Messi, care acum face echipă cu Mbappe și prietenul Neymar la PSG, Barcelona a fost victimă sigură în debutul noului sezon din Champions League. După un meci controlat de la un capăt la altul, Bayern Munchen. cu Robert Lewandowski într-o formă de zile mari, le-a administrat catalanilor încă un eșec usturător.

La finalul celor 90 de minute, tabela indica un neverosimil 0-3 și, dacă tot am pomenit de starul polonez, trebuie spus că acesta a reușit, în ciuda celor 33 de ani ai săi, să doboare încă un record impresionant.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski bate record după record. Dubla cu Barcelona l-a adus din nou în centrul atenției

Grație dublei reușite chiar împotriva Barcelonei, Robert Lewandowski se poate lăuda cu nu mai puțin de 18 meciuri consecutive în care și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Pe Camp Nou, startul a fost dat, însă, de Thomas Muller, cu 11 minute înaintea pauzei, printr-un șut din afara careului care îl transformă în jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în poarta grupării blaugrana în Champions League.

ADVERTISEMENT

În plus, cu cele 49 de reușite ale sale în cea mai importantă competiție intercluburi, acesta i-a devansat pe Zlatan Ibrahimovic și Andrei Șevcenko, care se pot lăuda „doar” cu 48.

La reluare, a venit rândul polonezului să preia controlul, dublând avantajul echipei sale după un șut expediat în bară de Musiala, ca în minutul 85 să dribleze elegant în careul advers pentru lovitura de grație.

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman, discurs sincer după eșecul cu Bayern Munchen: „Asta este, trebuie să fie realiști”

Imediat după fluierul final al partidei care a consemnat prima înfrângere de Barcelona în actuala ediție a Ligii Campionilor, Ronald Koeman a recunoscut superioritatea adversarului și a evidențiat din nou problemele cu care se confruntă echipa sa.

S-a văzut diferența față de Bayern, deși am început bine jocul. Am avut probleme să ajungem în fața porții și ghinion la golul de 1-0.

ADVERTISEMENT

În repriza a doua am încercat, dar la 0-2 s-au dovedit a fi o echipă mai bună. Tinerii s-au dovedit a fi viitor, dar acum trebuie să fim realiști.

Asta este situația, trebuie să o acceptăm și să încercăm să ne recuperăm. Nu mă pot plânge de atitudine, încercăm să facem tot ce putem, dar e clar că există o diferență de calitate”, a declarat tehncianul grupării blaugrana.

ADVERTISEMENT