Fotbal international

Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk! Fanii lui Bayern Munchen s-au speriat: “A dormit în sală” Foto

12.01.2019 | 21:15
Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk. Fanii au rămas impresionaţi

Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk în cantonamentul de iarnă al lui Bayern Munchen. Atacantul polonez este pregătit pentru returul sezonului din Bundesliga, dar şi pentru dubla cu Liverpool din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Bayern Munchen se pregăteşte în Doha, iar Robert Lewandowski a reuşit să-i impresioneze pe fanii bavarezilor. Atacantul de 30 de ani a tras din greu în sală în vacanţă, iar primele fotografii cu fotbalistul i-a încântat pe suporterii formaţiei antrenate de Niko Kovac. Polonezul este un pachet de muşchi, fiind cu mult schimbat faţă de cum arăta la meciul Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 0-3, partidă în care a oferit o pasă de gol.

Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk. Cum au comentat fanii lui Bayern Munchen

Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk în doar câteva săptămâni, iar suporterii lui Bayern Munchen abia aşteaptă să-l vadă pe polonez în teren. Până atunci, bavarezii au comentat transformarea pe Twitter. “Zici că a dormit în sală. A tras de fiare în fiecare zi”, “Robert nu şi-a luat vacanţă deloc în iarna asta”, “Ce naiba s-a întâmplat cu Lewa? S-a antrenat toată iarna” sau “E o bestie. Ce schimbare uluitoare”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter după ce l-au văzut pe Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk
Robert Lewandowski s-a transformat în Hulk

Bayern Munchen are nevoie de aportul lui Robert Lewandowski, în condiţiile în care formaţia antrenată de Niko Kovac ocupă locul doi în Bundesliga, la şase puncte în spatele lui Borussia Dortmund. În optimile de finală ale Ligii Campionilor, bavarezii se vor duela cu Liverpool, una dintre cele mai în formă echipe din Europa. În actualul sezon, atacantul de 30 de ani a marcat 22 de goluri în cele 24 de meciuri jucat pentru Bayern Munchen în toate competiţiile. În UEFA Champions League, Robert Lewandowski este cel mai bun marcator al stagiunii, cu opt goluri înscrise în cele şase partide din faza grupelor.