Sport

Robert Lewandowski, scandal în jurul plecării de la Bayern Munchen: ”Pentru mine povestea s-a încheiat”. Video

Golgheterul Robert Lewandowski a spus clar că nu vrea să mai joace la Bayern Munchen, însă un scandal s-a creat după ce a dat o declarație controversată într-o conferință de presă.
30.05.2022 | 17:35
Robert Lewandowski scandal in jurul plecarii de la Bayern Munchen Pentru mine povestea sa incheiat Video
Golgheterul Robert Lewandowski a spus clar că nu vrea să mai joace la Bayern Munchen, însă un scandal s-a creat după ce a dat o declarație controversată într-o conferință de presă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul polonez a spus în mai multe rânduri că nu își mai dorește să continue la gruparea bavareză, în ciuda faptului că mai are un an de contract.

Scandal de proporții între Robert Lewandowski și Bayern Munchen

Până aici toate bune și frumoase, rămânea de stabilit doar dacă Bayern Munchen va accepta să-l vândă în această vară sau îl mai păstrează un an și apoi îl pierde gratis. Doar că Robert Lewandowski a dat o declarație care a pornit imediat un scandal uriaș.

ADVERTISEMENT

Aflat la echipa națională a Poloniei pentru meciurile din nou ediție a Ligii Națiunilor, fotbalistul a susținut o conferință de presă în care a pus presiune pe conducătorii campioanei Bundesligii să-i dea drumul în această vară, însă la un moment dat a declarat că ”Bayern nu este un club serios”.

Traducătorul de limbă engleză a repetat fraza, iar Lewandowski nu numai că nu l-a corectat, ci a și zâmbit ironic. Cu toate acestea, după ce afirmația polonezului a făcut înconjurul lumii mai mulți jurnaliști prezenți la conferință, precum și din cadrul federației au postat pe rețelele de socializare mesaje prin care spun că a fost doar o eroare a translatorului și că de faptul jucătorul a zis că ”Bayern este un club serios”.

ADVERTISEMENT

Este greu de crezut că superstarul polonez nu a înțeles traducerea în engleză și astfel să-l corecteze la timp pe translator. Însă, el nu a făcut acest lucru și a continuat tirada la adresa clubului Bayern Munchen.

Lewa promite să detalieze subiectul după meciurile naționalei

Cuvintele lui Robert Lewandowski sunt destul de clare în postările din online, dar probabil că și-a dat seama de gafa făcută și a încercat să repare apoi totul pentru a nu periclita posibilitatea de a pleca de la Bayern în această vară.

ADVERTISEMENT

Însă, un lucru este cert, polonezul nu mai vrea nici în ruptul capului să mai rămână în Bavaria. ”Un lucru este clar pentru mine. Povestea mea la Bayern s-a încheiat. După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aș putea rămâne la Munchen. Sper că Bayern nu mă va opri doar pentru că poate.

Pauza pentru meciurile echipei naționale este o oportunitate bună pentru a mă gândi la următorii pași. Acum mă concentrez la meciurile echipei naționale. Nu este momentul să discut mai mult despre acest subiect. După ultima zi de cantonament voi spune mai multe”, a afirmat Lewandowki.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona și-a manifestat interesul pentru transferul golgheterului polonez, dar Bayern nu crede că gruparea catalană poate susține financiar o astfel de mutare. Între timp, presa internațională scrie că pe fir a intrat și Real Madrid, aflată în căutarea unui atacant după ce a ratat transferurile lui Kylian Mabppe și Erling Haaland.

ADVERTISEMENT