Fotbal international

Robert Lewandowski și-a decis viitorul! Când pleacă de la Bayern Munchen

31.12.2018 | 16:14
Robert Lewandowski s-ar putea retrage de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski și-a decis viitorul! Agentul jucătorului a anunțat în vară că acesta ar putea pleca de la Bayern Munchen, însă polonezul, al cărui contract cu gruparea bavareză expiră în 2021, a declarat că nu se gândește la o schimbare în acest moment și este posibil să își încheie cariera la Bayern.

Oficialii clubului din Bundesliga au tremurat serios în vară, când Lewandowski și-a schimbat agentul pentru a demonstra că e decis să se despartă de Bayern Munchen, iar echipe precum PSG, Chelsea și Real Madrid și-au arătat interesul pentru atacantul de 30 de ani. Nemții i-au transmis însă că mai are trei ani de contract și nu sunt dispuși să îl vândă, iar Lewandowski a dat înapoi. Întrebat despre motivul care l-a făcut să se gândească la un transfer, jucătorul a declarat că l-a deranjat indiferența oficialilor în momentul în care criticile la adresa lui au început să apară, pe fondul unor evoluții mai puțin bune.

Robert Lewandowski s-ar putea retrage de la Bayern Munchen

“Este posibil să rămân la Bayern Munchen pentru mult timp. Mă identific pe deplin cu acest club. Simt că toate zvonurile și problemele au dispărut și sunt cu toată inima alături de Bayern, sută la sută. Este o opțiune să îmi închei cariera la Munchen. Nu mă gândesc acum la o schimbare. În vară au fost probleme, dar acum s-au terminat”, a dat asigurări Robert Lewandowski.

Atacantul polonez a intrat în istoria Champions League după ce a ajuns la 53 de goluri marcate în această competiție (36 pentru Bayern Munchen și 17 pentru Borussia Dortmund) și a urcat pe locul șase în topul marcatorilor all-time. Lewandowski l-a devansat pe francezul Thierry Henry (50 de goluri) și rămâne în spatele jucătorilor Ruud van Nistelrooy (56), Karim Benzema (59), Raul Gonzalez (71), Lionel Messi (105) și Cristiano Ronaldo (121). Jucătorul lui Bayern este cotat în acest moment la 70 de milioane de euro.