Fotbal international

Robert Lewandowski va dona 1.000.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului: „Dacă putem ajuta pe cineva, să o facem”

22.03.2020 | 12:05
Robert Lewandowski va dona 1.000.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului: „Dacă putem ajuta pe cineva, să o facem”
Robert Lewandowski. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen, a anunțat că va dona 1.000.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului.

Robert Lewandowski va dona 1.000.000 de euro în lupta împotriva coronavirusului

Robert Lewandowski a anunța că împreună cu Anna, soția sa, va dona 1.000.000 de euro spitalelor în lupta împotriva coronavirusului.

„Toţi suntem conştienţi de situaţia dificilă cu care ne confruntăm. Toţi jucăm în aceeaşi echipă. Trebuie să fim puternici în faţa acestei provocări şi să fim uniţi.

ADVERTISEMENT

Dacă putem ajuta pe cineva, să o facem. Am decis să donăm un milion de euro pentru combaterea coronavirusului”, a afirmat Lewandowski pe Instagram.

Colegii de la Bayern s-a alăturat

Robert Lewandowski nu este singur în campania pe care a pornit-o, alături de el fiind alți fotbaliști de la Bayern Munchen. Joshua Kimmich și Leon Goretzka au donat 1.000.000 de euro, asta după ce Manuel Neuer, portarul bavarezilor, a donat 2.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a ajutat și el în această perioadă dură pe care o trăiește umanitatea și a a pus la dispoziție mai multe hoteluri pe care le deține în Portugalia pentru ajutorarea medicilor și a celor infectați cu COVID-19.

Starul portughez a transmis și un mesaj, în care le cere oamenilor să respecte regulile: Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră.

ADVERTISEMENT

Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

ADVERTISEMENT

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri