Sport

Robert Moldoveanu, declarație surprinzătoare înainte de Dinamo – Mioveni: „O să mă duelez cu Sorescu să devenim golgheteri!”

Robert Moldoveanu e foarte încrezător în forțele sale și visează să fie golgheterul echipei alături de Sorescu.
13.08.2021 | 20:07
Robert Moldoveanu declaratie surprinzatoare inainte de Dinamo  Mioveni O sa ma duelez cu Sorescu sa devenim golgheteri
ADVERTISEMENT

Dinamo va întâlni luni de la ora 21:30 în Ștefan cel Mare nou-promovata CS Mioveni și „câinii” visează la o victorie care îi poate duce pe un loc de playoff în Casa Pariurilor Liga 1.

Dario Bonetti și atacantul Robert Moldoveanu au vorbit despre partida cu argeșenii din etapa a-4-a, iar jucătorul e optimist că va sparge în sfârșit gheața.

ADVERTISEMENT

Robert Moldoveanu e optimist înainte de meciul cu Mioveni: „Atmosfera este bună, formăm un grup unit”

Dinamo se confruntă cu probleme în atac, unde a mai pierdut un jucător din cauza unei accidentări, singurele soluții în acest moment pe acest post singurele soluții fiind Măgureanu și Moldoveanu: „Îmi propun să dau cât mai multe goluri pentru că asta trebuie să facă un atacant, să ajute echipa cât mai mult. O să mă duelez cu Sorescu să devenim golgeteri amândoi”.

În ciuda tuturor problemelor de la club, Moldoveanu a mărturisit că atmosfera în cadrul vestiarului este una foarte bună„Urmează un meci important pentru noi, mai ales că venim după o înfrângere şi trebuie să luăm cele trei puncte cu Mioveniul. Atmosfera este bună, formăm un grup unit”.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 22 de ani este conștient că Dinamo are un lot extrem de tânăr, însă cu toții au fost crescuți și educați în spiritul dinamovist, iar aceasta este una dintre armele principale ale echipei: „Suntem mulţi copii şi vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Noi am fost crescuţi în spiritul acesta şi ştim ce înseamnă Dinamo, faţă de jucătorii care vin din străinătate. Noi, copiii, trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo!”.

Moldoveanu nu subestimează Mioveniul, deși sunt o nou-promovată: „E o echipă bună, cu jucători cu experiență”

Dinamovistul e de părere că alb-roșii trebuie să ia meciul foarte în serios, chiar dacă vor întâlni o echipă care a promovat in extremis în urma unui baraj cu FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim să creştem de la meci la meci, moralul ni-l luăm din victorii. Chiar dacă a venit din Liga a doua, Mioveniul este o echipă bună, cu jucători cu experienţă. Dar noi suntem Dinamo şi vrem să luăm toate cele trei puncte. Chiar dacă lumea nu ne dă şanse, noi luptăm de fiecare dată pentru a câştiga”.

La argeșeni evoluează și doi foști jucători ai lui Dinamo. Este vorba despre Adrian Scarlatache, omul-decisiv la câștigarea ultimului trofeu pentru „câini” și fostul golgheter, Andrei Cristea.

ADVERTISEMENT

Ce spune Dario Bonetti înainte de meciul cu CS Mioveni: „Toată lumea este concentrată în acest moment”

Dario Bonetti e mulțumit de felul în care jucătorii săi se pregătesc și e de părere că situația de față este o șansă unică pentru cei tineri: „E ușor să țin jucătorii concentrați, sunt motivați, dacă ești motivat, poți să joci bine. Au o vârstă bună, o oportunitate bună, se antrenează bine”.

Chiar dacă Dinamo se confruntă cu probleme grave, italianul spune că el și jucătorii săi nu se gândesc deloc la acest aspect: „La Săftica, nu discutăm despre bani, vorbim despre munca pe care trebuie să o facem, cum să creștem calitatea echipei. E normal să ai și rezultate bune și rele”.

În privința interdicției la transferuri, Bonetti evită să se gândească și e de părere că Dinamo va găsi întotdeauna jucători dispuși să ajute clubul chiar și într-o perioadă dificilă: „Toată lumea este concentrată în acest moment, fotbalul este important să trăiești prezentul, nu trecutul și viitorul, vom vedea ce va decide FIFA. Nu știu ce va decide FIFA, clubul are avocat, el este responsabil. E ușor să găsești jucători, nu e problemă”.

ADVERTISEMENT