Fotbal intern

Robert Moldoveanu, declarații inedite din cantonamentul lui Dinamo: ”M-am vopsit pentru vacanță” ? VIDEO

19.01.2020 | 12:50
Robert Moldoveanu declaratii inedite din cantonamentul lui Dinamo Mam vopsit pentru vacanta  VIDEO
ADVERTISEMENT

Atacantul Robert Moldoveanu a făcut câteva declarații inedite din cantonamentul pe care echipa Dinamo București îl efectuează în Spania.

Robert Moldoveanu, declarații inedite din cantonamentul lui Dinamo: ”Rădoi și Mutu pot acumula mai multe informații despre jucători”

”E scurtă această perioadă de pregătire, dar este intensă. Am decis să-mi vopsesc părul pentru vacanță, dar când mă voi întoarce acasă mă voi întoarce la culoarea mea naturală”, a declarat Robert Moldoveanu în cantonamentul lui Dinamo de la Benahavis.

ADVERTISEMENT

”Este o mândrie să-i avem la antrenamente pe Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Ne bucură faptul că sunt aici și pot acumula mai multe informații despre jucătorii pe care-i pot convoca”, a spus atacantul dinamoviștilor.

Robert Moldoveanu vorbește din cantonamentul lui Dinamo. LIVE VIDEO acum din Spania. Toate informațiile sunt pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 19. Januar 2020

”E clar că rămân la Dinamo”

”Sper până în ultima etapă că vom ajunge în play-off. Trebuie să muncim mult și să avem și puțină șansă. Nu contează pe cine lăsăm în afara play-off-ului, noi trebuie să ne facem treaba și să fim acolo”, a mai afirmat Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt eu în măsură să vă răspund despre vânzarea clubului. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Mi-am propus să marchez cât mai multe goluri și să fiu sănătos. Dacă sunt aici, e clar că rămân la Dinamo”, a comentat tânărul atacant.

”Nistor era un pion important pentru noi”

”Nu am putut să-mi dau seama de valoarea noilor jucători din câteva antrenamente, dar mi-a plăcut foarte mult Lukas Skovajsa. Este un jucător bun și sperăm ca și colegul nou care a venit acum o zi să ne arate ce poate”, a precizat Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

”Nistor era un pion important pentru noi, dar trebuie să trecem peste și să ne facem jocul nostru”, a mai Robert Moldoveanu în încheiere.

Filip și Sorescu s-au înscris în Programul DDB

În această perioadă de iarnă, Dinamo București s-a despărțit de Dan Nistor, Denis Ciobotariu și Linas Klimavicius. La capitolul veniri, ”câinii” i-au înregimentat pe Lukas Skovajsa și Valentin Lazăr și îl mai au în probe pe fundașul Waly Diouf, un fotbalist cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză.

ADVERTISEMENT

”Căpitanul” Ioan Filip și Deian Sorescu se implică financiar în salvarea echipei de la faliment și, implicit, de la dispariția din prima ligă. Cei doi jucători s-au înscris în Programul Doar Dinamo București (DDB), proiect al suporterilor din Peluza ”Cătălin Hîldan”(PCH) de strângere de fonduri pentru salvarea clubului.

ADVERTISEMENT