Fotbal intern

Robert Moldoveanu, „eurogol” în derby-ul dintre Petrolul și U Cluj! Execuție fabuloasă a fotbalistului împrumutat de Dinamo

30.03.2019 | 19:20
Robert Moldoveanu, gol superb la Petrolul - U Cluj

Petrolul – Universitatea Cluj este un derby de tradiție, care se joacă însă în Liga 2. Cu toate acestea, renumele celor două formații, dar și ambițiile lor la promovare, au atras mai multe nume importante din fotbalul românesc în lotul echipelor. Printre mai mulți veterani cu zeci de meciuri în Liga 1 Betano se află și tineri cu potențial, cum ar fi chiar atacantul celor de la Dinamo, Robert Moldoveanu, împrumutat la Petrolul Ploiești.

Robert Moldoveanu, gol fabulos în Petrolul – U Cluj

Robert Moldoveanu a fost chiar titular la derby-ul pentru promovare dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj și a reușit un supergol în prima repriză a meciului de pe Ilie Oană.

Moldoveanu a primit o centrare din partea dreaptă în marginea careului lui U Cluj și a încercat o execuție acrobatică, a la Cătălin Cursaru sau Gareth Bale, chiar dacă se afla la mare distanță de poarta lui Dur-Bozoancă. Robert a lovit mingea perfect și a trimis-o în colțul lung, din foarfecă! VEZI VIDEO AICI

Robert Moldoveanu este împrumutat de Dinamo la Petrolul și este internațional de tineret
Robert Moldoveanu este împrumutat de Dinamo la Petrolul și este internațional de tineret

Moldoveanu, gol în fața selecționerului României

Golul reușit de Robert Moldoveanu l-a încântat și pe Cosmin Contra. Selecționerul României este prezent pe Ilie Oană să vadă meciul dintre Petrolul și U Cluj. De altfel, „Guriță” i-a antrenat pe „lupii galbeni” în ultima perioadă mai importantă a clubului, alături de care a câștigat și Cupa României, la sfârșitul sezonului 2012/2013.

Meciul dintre Petrolul și U Cluj a creat foarte multă emulație printre microbiști și a strâns cel puțin 10.000 de suporteri pe stadionul Petrolului, printre care se numără și câteva sute de fani ai clujenilor.