Life

Robert Moscalu a dat lovitura după Survivor All Stars! Suma imensă primită după 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominincană

Robert Moscalu are motive de bucurie după Survivor All Stars. A câștigat o sumă impresionantă după ce a rezistat 20 de săptămâni în Republica Dominicană.
29.05.2024 | 17:42
Robert Moscalu a dat lovitura dupa Survivor All Stars Suma imensa primita dupa 20 de saptamani petrecute in Republica Dominincana
Suma imensă primită de Robert Moscalu după Survivor All Stars. Foto: ProTv / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani a primit, de fapt, Robert Moscalu, de la ProTV? Iată care este suma câștigată pe baza celor 20 de săptămâni petrecute în competiție.

Suma impresionantă primită de Robert Moscalu după Survivor All Stars

În cel mai recent episod din Survivor All Stars, Robert Moscalu a fost eliminat din competiție chiar înainte de semifinală, după ce a pierdut duelul cu Sorin Pușcașu. Cu toate acestea, el nu pleacă cu mâna goală, ci cu o sumă considerabilă.

ADVERTISEMENT

După duelul cu Sorin, Robert Moscalu a izbucnit în lacrimi, ceea ce a dus la o despărțire emoționantă.

„Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni, sper ca cel mai bun să câștige, nu zic că un Războinic, am zis cel mai puternic și cel care merită garantat se va întâmpla asta. Îi iubesc pe toți și abia aștept să ne distrăm după ce ieșim…”, a spus Robert Moscalu.

ADVERTISEMENT

Cât a câștigat Robert Moscalu după 20 de săptămâni petrecute în Republica Dominincană

Conform informațiilor apărute în presă, Robert Moscalu a primit 2.000 de euro pe săptămână pentru participarea sa la Survivor All Stars.

Astfel, pentru cele 20 de săptămâni petrecute în competiție, suma totală pe care a primit-o Robert Moscalu este de 40.000 de euro, scriu cei de la gandul.ro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă marele premiu de 100.000 de euro, concurenții sunt recompensați pentru fiecare săptămână petrecută în junglă. Astfel, aceștia pot câștiga săptămânal sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro.

Cei patru semifinaliști care continuă să lupte în cadrul showului Survivor All Stars sunt Zanni, Sorin Pușcașu, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Aceștia au reușit să ajungă în penultima etapă a competiției, care va fi difuzată miercuri, 29 mai, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

După patru luni intense, așteptarea se apropie de final. Ultima ediție a emisiunii Survivor All Stars va avea loc joi, 30 mai, de la ora 21:30, pe Pro TV. În această etapă crucială, telespectatorii vor afla cine va fi câștigătorul marelui premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT