News

Robert Negoiță ar putea candida la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu: ”Mi-am exprimat disponibilitatea”

Robert Negoiță, edilul Sectorului 3, anunță că ar putea candida la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi va cere asta.
18.04.2024 | 18:14
Robert Negoita ar putea candida la Primaria Capitalei in locul lui Catalin Cirstoiu Miam exprimat disponibilitatea
Robert Negoiță, dispus să candideze în locul lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, dacă PSD îi cere. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Edilul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, a anunțat, joi, la un post de televiziune, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, însă doar dacă PSD îi cere acest lucru.

Robert Negoiță, dispus să candideze în locul lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, dacă PSD îi cere

După ultimele scandaluri și acuzații în care a apărut numele lui Cătălin Cîrstoiu, în spațiul public s-a vehiculat tot mai intens informația conform căreia alianța PSD – PNL ar putea renunța la aruncarea medicului în lupta pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, telenovela unui nou nume s-a reînnodat. S-a vorbit despre noi candidați diferiți de la PSD și PNL sau chiar de scenariul ca edilul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone să fie susținut.

Între timp, joi, un primar important al PSD de la sectoarele Capitalei, Robert Negoiță, face o declarație care încinge din nou spiritele și aruncă noi semne de întrebare privind situația medicului Cîrstoiu.

ADVERTISEMENT

Actualul primar al Sectorului 3 spune că este dispus să intre în cursa pentru Primăria Capitalei. Într-o intervenție telefonică la postul Realitatea Plus, edilul a dezvăluit că va accepta să lupte pentru funcția de primar general dacă Alianța îi va cere acest lucru.

Nu pot să vă confirm acum. Cert este că e un moment important, Bucureștiul a suferit de subdezvoltare, în ultimii 4 ani, și noi trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București.

ADVERTISEMENT

Dacă partidul o va face, nu voi mai refuza, deși până acum am tot refuzat. Am avut mai multe discuții, chiar și luni, la guvern, dar nu vreau să dau detalii. Eu nu mă mai opun unei nominalizări din partea alianțe, deci, aș fi dispus să fiu candidatul PSD-PNL.

Au fost discuții, inclusiv în alianță, nu e o decizie luată, vor mai fi discuții. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar îmi arăt disponibilitatea de a candida din partea alianței.

ADVERTISEMENT

Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru că de aceea ne-am tot întâlnit ca să găsim o soluție la problema Cîrstoiu”, a declarat Robert Negoiță, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT