Sporturi

Robert Negoiță, pregătit să revină în PSD? Anunțul făcut de Marcel Ciolacu despre primarul Sectorului 3

09.03.2021 | 13:27
Robert Negoita pregatit sa revina in PSD Anuntul facut de Marcel Ciolacu despre primarul Sectorului 3
ADVERTISEMENT

Este Robert Negoiță pregătit să revină în PSD? Marcel Ciolacu a declarat care ar putea să fie „soarta” primarului de la Sectorul 3.

Liderul PSD a precizat că Robert Negoiță își dorește să facă parte din nou din Partidul Social Democrat. Cu toate acestea decizia cu privire la viitorul politic al edilului de la Sectorul 3 va fi luată de toți membrii PSD.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu nu a uitat să amintească de greșelile și derapajele avute de primarul de la Sectorul 3. El a menționat că este dispus să le uite, pentru binele partidului.

Robert Negoiță, pregătit să revină în PSD? Anunțul făcut de Marcel Ciolacu despre primarul Sectorului 3

Marcel Ciolacu spune că, deși edilul de la Sectorul 3 își dorește să revină în partid, decizia nu îi aparține: „am avut discuții cu domnul Robert Negoiță, dorește să revină în interiorul PSD, iar decizia va fi luată împreună cu toți colegii. Eu, personal, îmi doresc să revină în PSD”.

ADVERTISEMENT

Liderul PSD nu a uitat să menționeze vremurile mai puțin bune: „în rândul oamenilor politici există derapaje și supărări, dar cred că interesul PSD este mai presus de aceste lucruri”.

„Cred că Robert Negoiță a avut anumite derapaje, anumite greșeli, dar interesul PSD este mai presus de aceste lucruri. Trebuie să ne așezăm cu toții la masă, să discutăm, să vedem ce greșeli am făcut,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

„Derapajele” lui Robert Negoiță

Primarul de la Sectorul 3 a declarat că nu dorește să mai candideze la alegerile locale din partea partidului social-democrat. Edilul a precizat că acesta „a devenit o structură slăbită de căpușe însetate de sânge”.

Nu sunt uitate nici conflictele cu Gabriela Firea. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și ambii au precizat că nu doresc să mai facă parte din același partid. După alegerile locale, fostul primar al Capitalei declara că nu poate să negocieze cu „teroriști și asasini”.

ADVERTISEMENT

„Este de neconceput această variantă, cum am putea să fim în aceeași organizație, avem strategii de viață diferite. Nu vom fi în același partid, nu am ce să caut în aceeași echipa cu Firea,” spunea și Robert Negoiță, fără să excludă, însă, revenirea în PSD.

ADVERTISEMENT