News

Robert Negoiță, testat pozitiv cu noul coronavirus. Primăria Sectorului 3 își suspendă activitatea de lucru cu publicul. UPDATE

26.08.2020 | 15:52
Robert Negoita testat pozitiv cu noul coronavirus Primaria Sectorului 3 isi suspenda activitatea de lucru cu publicul UPDATE
ADVERTISEMENT

UPDATE:

În urma veștii că Robert Negoiță este infectat cu virusul COVID-19, Primăria Sectorului 3 a anunțat că își suspendă miercuri după-amiază activitatea de lucru cu publicul.

“În această după-amiază, activitatea de lucru cu publicul la sediul Primăriei Sectorului 3, din Calea Dudeşti nr. 191, a fost suspendată. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vom reveni în curând cu mai multe detalii”, a scris Primăria Sectorului 3.

ADVERTISEMENT

Robert Negoiță, primarul în funcție al Sectorului 3 din Capitală, a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Edilul a făcut anunțul prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook.

Acesta anunță că a început să se simtă rău în cursul serii de marți, iar miercuri dimineață a luat decizia de a se testa și a reieșit că este infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Robert Negoiță, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat miercuri că este infectat cu noul coronavirus.

Edilul în funcție al sectorului din Capitală a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și a explicat că nu a avut simptome până marți seară când a început să se simtă rău, motiv pentru care miercuri și-a făcut un test în urma căruia a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Negoiță a făcut un apel către toți cei care știu că au interacționat cu el, să se testeze la ”orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare”, a anunţat, în urmă cu puţin timp, primarul Negoiţă.

Negoiță, apel către cei cu care a intrat în contact

În finalul mesajului, Negoiță îi îndeamnă pe cei cu care a intrat în contact să fie atenți la simptomele care pot apărea în cazul în care au contractat virusul.

”Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei.

În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a încheiat Negoiță postarea.

ADVERTISEMENT
Tags: