News

Robert Negoiță, reacție acidă după ce ALDE a ieșit de la Guvernare: “Viorica Vasilica, acasă”

26.08.2019 | 19:25
Robert Negoita reactie acida dupa ce ALDE a iesit de la Guvernare Viorica Vasilica acasa

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a reacționat dur, pe pagina sa de socializare, imediat după ce ALDE a anunțat ieșirea de la guvernare! Robert Negoiță, cel care a dat de pământ cu Guvernul României și cu premierul Viorica Dăncilă, imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, a ieșit din nou cu un mesaj dur la adresa președintelui PSD, Viorica Dăncilă.

Robert Negoiță, reacție acidă după ce ALDE a ieșit de la Guvernare

”Viorica Vasilica, acasă! Oare câți oameni trebuie să îți spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câți parteneri trebuie să te părăsească? Oare câți români trebuie să își exprime nemulțumirea și neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu șefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, și tot “corul Bisericii” (susținătorii dânsei), să plece acasă? 

Mă bucură decizia celor de la ALDE. Fiindcă e un semnal către normalitate. O normalitate pe care ne-o dorim cu toții, românii, și un semn clar că direcția în care merge Guvernul acesta de incompetenți este greșită și că trebuie să lase, URGENT, locul altora, care chiar pot să guverneze țara. Viorica Vasilica, acasă!”, a scris Robert Negoiță pe Facebook.

Robert Negoita mesaj acid dupa iesirea ALDE de la guvernare
Robert Negoita mesaj acid dupa iesirea ALDE de la guvernare

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat ieșirea ALDE de la guvernare

Președintele ALDE a declarat în urmă cu scurt timp că partidul său iese de la guvernare. ”Azi la 10.00 dimineață am fost la o întâlnire cu dna Dăncilă, am discutat despre rămânerea la guvernare. Am așteptat de la dna premier să-mi spună dacă are în vedere un plan articulat – nou program de guvernare, o echipă restructurată la guvern, un număr redus de secretari de stat.

La toate aceste întrebări la care așteptam un răspuns favorabil nu am avut nici un fel de contrapropunere. I-am spus doamnei premier că le voi prezenta colegilor situația. Colegii au luat hotărârea de a se renunța la continuarea guvernării alături de PSD, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.