News

Robert Negoiță, serie de acuze la adresa Vioricăi Dăncilă! ”A fost pusă premier pentru că nu știa să facă nimic!”

12.07.2019 | 13:51

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a lansat o serie de acuze la adresa Vioricăi Dăncilă! Acesta nu a ezitat şi a pus-o la zid pe şefa Executivului care l-a suspendat din partid pentru o perioadă de șase luni de zile. Negoiță a atras atenția și spune că în PSD nu există nicio șansă de reformare. ”Chiar vă spun cu foarte mult regret că nu cred în reformarea PSD. O spun cu foarte, foarte mult regret.

Robert Negoiță, serie de acuze la adresa Vioricăi Dăncilă!

Dar, vă spun cu realism și cunoscând conjuctura și realitățile din partid nu sunt deloc optimist pentru că lucrurile nu s-au întâmplat cum ar fi trebuit să se întâmple, ca la carte cum se spune (…) Ce să faci când candidează premierul României la șefia partidului, într-un partid în care s-au făcut foarte multe epurări, într-un partid s-au făcut numiri ale unor oameni pe niște funcții cu care n-au nicio legătură, știți despre ce vorbesc.

Realitatea este că doamna Dăncilă a fost pusă premier înainte să fie președinte și fără să aibă niciun fel de recomandare, niciun fel de argument profesional. Îmi aduc aminte că se căuta un om care să nu știe să facă nimic, un om care să nu conducă cu adevărat. Doamna Dăncilă este o persoană cu totul și cu totul respectabilă, dar am o nedumerire.

Robert Negoiță, serie de acuze la adresa Vioricăi Dăncilă! Robert Negoiță
Robert Negoiță este nemulțumit de felul în care conduce Dăncilă partidul. Sursa foto – facebook

Negoiță, atac devastator

De ce a acceptat să fie numită premier când nu avea expertiză. Îi trebuiau câțiva ani să fie ministru, să înțeleagă sistemul, să cunoască administrația publică. Suntem în situația în care doamna Dăncilă trebuie să ia decizii și nu are experiență (…) Eu văd ce iese din zona guvernamentală: ies decizii care provoacă dezechilibre majore și vor produce efecte grave pe termen mediu și lung.

A fost pusă într-o poziție în care tocmai nu trebuia să facă, nu trebuia să știe, noi știm foarte bine cum stau lucrurile”, a spus Robert Negoiță atunci când a fost chestionat despre Viorica Dăncilă.